![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
daca imi cumpar jantele astea crezi ca le poti reface? si cam cati bani ar costa? http://www.************/viewtopic.php?t=59390
|
ahh..nu-mi apare link-ul se pare,si nici nu-ti pot trimite privat message,ma poti contacta tu urgent? Merci fain
|
salut,
pret pentru un vopsit complet(exterior) pt un BMW E30 coupe in culoarea mansblau(LeMans Blau) care de altfel este si culoarea actuala a masinii. Deasemenea termen de executie va rog Nu necesita tinichigerie sau alte reparatii. multumesc, |
WTF : ti-am raspuns / celalalt thread :
diavolo : Trimite-mi e-mail cu fotografii la adresa [email protected] sau telefon suna-ma la nr. 0745.162.882 |
Salut! Da-mi te rog un pret pentru revopsit bara fata, reparat aracada roata dreapta spate (foarte usor infundata + zgariata)+ retus colt bara spate (vopsea putin sarita) - culoarea Candy White.
|
sal
am un bmw e46 , mi am facut o umflatura pe capota gen M3 din fibra , baiatul care mi a facut o a prins o in nituri si dupa a chituito , in timp sa crapat , poti sa imi repari sa nu se mai crape sa o lipesti cu fibra ? cat ma costa reparatia si vopsitul ?
|
Salut,te costa 650 ron.
|
Salut...Cat m-ar costa o vopsire totala a unui Fiat Punto an 2000? Nu trebuie indreptat sau reparat nimic. Doar vopsit integral. E sarita vopseaua in cateva locuri. Mersi.
|
salut,vreau sa imi vopsesc ford ka 2001,este albastru,si vreau o culoare roshu cameleon ceva mai inchis,cit m-ar costa sa vopsesc doar exteriorul?
pls,astept raspuns. ms |
Salut,tinand cont de culoarea pe care o doresti aproximativ 900-1000e.
|
Quote:
|
Salut cat mar costa vopsirea unui Bmw e34 seria 5 in culoarea negra precizez ca masina este deja chituita-slefuita nu mai trebuie decat aplicata vopseaua si lacu.Astept un raspuns:D
|
Salut,
Un astra GTC 2007 albastru metalizat, vopsit in acceasi culoare, total. Are lacul sarit/szariat in cateva locuri, un pret daca se poate. Tnx |
Salut un pret la o vopsea integrala corsa b ! si un pret doar penttru haion ! mersi !
|
Salut am si eu un audi a4 2002 as avea si eu capota de vopsit gri deschis metalizat un pret ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning