![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
La scrisuri de referi nu? Nea...las-o asa ca e de 1000 de ori mai frumoasa cat mai simpla.
|
da la alea ma refeream si printre brand-uri sa fie cele care le am pe masina.
oricum nu am luat nici o decizie inca pentru ca nu as vrea nici sa para incarcata |
Nu e nici masina de prezentare, nici de raliu si nici nu te sponsorizeaza vreunul din ei deci nu cred ca are vreun rost. plus ca ar fi prea incarcata. in viziunea mea simplu=frumos. Daca al tau buburuz gri ar avea stopurile rosii total, folie pe fata si autocolant pe stalpi, cred ca ar fi matizul no. 2 pt mine. no. 1 va fi intotdeauna fostul matizake al meu :P
|
1 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place. autocolant pe stalpi are deja de ceva timp ; folie pe fatza am avut si ma ramas fara talon deci nu o sa se mai intample ca nu am chef sa stau sa ma cert cu gaborii care sunt oricum niste incompetenti si niste incapabili d.p.d.v logic si profesional.
|
Da...asa e cu autocolantul...ma uitam la pozele de la semnatura si am uitat ca am vazut cu 2 pag in urma :) Si cu folia, pe fata nu merge deaia mai deschisa(tot cu autorizatie), chiar daca se vede diferenta destul de urat, parca tot nu e chiar asa ca fara?...
|
nu iti da nimeni autorizatie pe fatza ca mi-as fi pus chiar si cea mai deschisa ca si mie imi place cu folie si am si avut si stiu cum era
|
Quote:
exista folie autorizata RAR si pentru geamurile fata ... are transparenta de 70% sau 75% ... e o mare diferenta fata de cea de pe spate , dar macar nu mai stai ca in acvariu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropo , vii pe 9-10 la Tuning SHow in Pitesti ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
vreau sa aud niste pareri care va place cel mai mult ?
|
a 2-a
|
Poza 2 sau 3 :)
Si primul ar fi ok, dar doar daca ai si alte elemente la interior facute cu rosu. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning