Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

ad1 09-11-05 09:50

te asteptam si pe tine?

Kolegosu' 09-11-05 18:53

G-unit sorry bro :cry: :cry: :cry: dar am niste probleme de sanatate si nu prea ma misc din casa :cry: :cry: :cry: sper k Madskillz sa se bucure de lucrarea ta imi cer mii de scuze ....dar si acum cand scriu aces reply nu ma simt prea bine sper sa nu am nimic grav :roll: .... Pentru ca imi iubesc viata si viata ma iubeste p :) e mine si nu renunt la ea asa usor ..

g_unit 09-11-05 19:40

no problem...des
enu' e tot acilea.....te asteapta...hai..insanatosire gravnik :lol: :lol: :lol: :lol:

aDytZa_1989 15-11-05 07:56

salut baieti. am si eu o rugaminte la voi, am vazut ca sunteti foarte talentati, as dori si eu o imi faceti si mie o schita cu un clio symbol tunat. asta dc se poate si dc vreti :D

Zerofast 15-11-05 19:56

un 206 face cineva :D dac vreti :!:

g_unit 17-11-05 17:53

1 Attachment(s)
aditza,....pentru tine ceva..e adus mai din spate...scuze...

HoricutzWSR 18-11-05 13:05

clio ala rupe tot.....:D congratz.. :D

daka ai timp arunca shi mie pls un polo mk4 (2000) 4 ushi...cu gumele de la ursu ala :D plz...ms :D

g_unit 19-11-05 11:06

adytza..uitate la pagina 11 si o sa vezi si fatza....mashina a fost desenata pentru MMihai(fullspeed) ...dar acesta a vadut'o trecat p un bmw

aDytZa_1989 20-11-05 19:38

ok g-unit merci mult. :D

g_unit 20-11-05 22:45

no problem....

g_unit 26-11-05 01:17

scuzati pauza....dar acum lucrez la doua in paralel....si stitzi ca sunt mai lent :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: mai am putzin d lucru la TT'u lu' lamishto....si inca doua surprize...VR6 lu' bishop, si pentru golfuletz.....caruia vreau sai cer scuze in fata tuturor .....ca nu iam desenat pana acum o mashina promisa d mult...(BUM) o sa fie indentic...sper sa nu te super dak no sa fie IN PS cum tziam promis..dau acum o lucrare in hasura si promit ca dau si in PS....ok???ciao all....si va multumesc anticipat pentru intelegere....

aaaa...cum puteam sa uit..mam intalnit azi cu law ..super pushtiu....felicitari omule...esti deosebit.... :wink: :wink:

Gabi 26-11-05 10:08

1 Attachment(s)
Salut,

Felicitari pentru desene! Sunt superbe, toate!

Daca aveti timp, as dori si eu un Oltcit stock, fara spoilere, praguri, eleroane, doar cu o pereche de jante dragute, preferabil in 5 spite, cu cauciucuri late. Mi-ar place o vedere stanga fata, ceva de genul pozei atasate mai jos (pozitia masinii in desen sa fie asa; aspectul stock, doar barele de fabrica, gen 11R). Cine este dispus \"sa ma rezolve\", sa-mi dea un mesaj privat pentru mai multe detalii.

Multumesc anticipat!

g_unit 27-11-05 01:06

hori....fac si polo...dar uitate si u k imi prind si capu' in cate am de facut..bulanu vostru ca e greva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi 27-11-05 01:10

g_unit: astept cu nerabdare! Merci! :wink:

HoricutzWSR 27-11-05 10:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
hori....fac si polo...dar uitate si u k imi prind si capu' in cate am de facut..bulanu vostru ca e greva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da` :D sa speram k tzine cat mai mult...deseneaza`l doar daka ai kef shi timp :D

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning