![]() |
Ce suparat esti..Sa inteleg ca esti propietarul..Vezi mai usor cu jignirile..
|
:arrow: Eu sunt adevaratul posesor al olcitului alb.
8) Eu nu ma oftic .... Mai ales pe aia care nici macar nu stiu ce inseamna cu adevarat tuningul!!! Pun pariu ca ... nici 90% din cei care au postat pe acest topic habar nu au ce inseamna 'Kitch'. :idea: Uitati-va mai bine in DEX si multi dintre voi veti afal ce inseamna cu adevarat 'kitch'!!! Pt Andr3i: Sa sti ca daca tu pui si lipesti pe Peugot-ul tau (sa presupunem ca e al tau...)un Vinyl ... sa nu crezi ca asta inseamna tuning!!! :wink: Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te *** de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate . Pt. toti ceilalti... pot doar sa va spun ca masina nu e finalizata , Oricum mai am de treaba in privinta lookului ei, pana cand vine caldura mai vedem. Pentru cei care stiu masina ... acestia stiu ce poate cu adevarat. Apropos .... NE VEDEM LA CURSE DACA CHIAR VREI SA VEZI CE POATE MASINA(BENZINA PT DEMONSTRATIE ESTI INVITAT SA O PLATESTI TU :twisted: ) :!: Cu stima ,Posesorul lui 'Gigel' ,Adrian |
RE
eu unu ma mindresc ca de la stagiul masina lu mama si lu tata am trecut de vreo 3 ani la MASINA MEA!iar fondurile necesare pt imbunatatiri provin strict din autofinantzare. morala :mai ushor cu vorbele astea grele ca nu asa dai dovada de maturitate! ============ nu mari inutil conflictul pls-aleks |
Ne cerem scuze..Adik in numele lor, cer eu...Eu iti admir, pasiunea si astept sa vedem ce o sa faci la curse..Nu te supatra, si nu o lua ca pe un atac personal..
|
Re:
Quote:
2. Intelegi gresit. Ar fi cazul sa intrebi in primul rind si apoi sa vezi daca intelegi sau nu raspunsul. 3. Nu am facut decit sa RASPUND la jignirile aduse unui confrate. Ai ceva impotriva :?: ============= iti respect punctul de vedere, dar nu fa afirmatii gratuite-aleks |
Poate ca da, poate ca nu..Si daca as avea ceva impotriva?Eu am vb civilizat si nu am adus nici o critica..Sincer eu am vazut masini si mai vechi facu-te frumos..Chiar in Iasi este o dacie 1100 facuta frumos..La Olticit mai tre sa lucrezi la imbinari si la vopsea..si poate niste jante..Daca vrei sa asculti un sfat..
|
Re: RE
================== provoci conflicte inutil, te rog abtine-te-aleks |
Re:
Quote:
1. Daca ai ceva impotriva la cele spuse de mine in dialogul cu tine, ai tot dreptul s-o spui. Doar libertatea cuvintului s-a cistigat la Revolutie. 2. La fel si eu. Nu cred ca te-am jignit cu ceva. P.S. DASCALUGABRIEL Stai linistit in bancutza ta si nu te mai baga ca musca in ........... lapte (asta ca sa ma port civilizat). P.P.S. **************** Sint masini straine \"tunate\" cu un CD in parbriz, pernutze si maimutzoi pe luneta, folie pe geamuri laterale lipite airea si scorojite, pline de rugina pe dedesubt si tabla cazind de pe ele. Pe alea sa le postati aici nu o masina la care s-a muncit. ======================= nu fa afirmatii gratuite-aleks |
Oricum ai intrat aici cu chef de scandal, si nu cred ca ar mai trebui continuata discutia, se consuma paginile cu cuvinte aruncate fara rost..Eu zic sa incheiem aici..
|
:arrow: Gata cu cearta!!!
A fi sau a nu fi 'Kitch'..... Aceasta e intrebarea??? |
de acord cu tine,dar nu innainte de a raspunde la una din intrebarile lui laurentiu:da masina e cumparata din banii personali!(munciti de mine)
si de bagat ma bag cind se vb la modul general!daca ai un os de impartit cu cineva vezi ca exista loc special pe forum pt cei care au ceva de impartit(conflicte),meri aclo si ia-l de jugulara pe ala de te-a deranjat intr-un cadru organizat . iar referitor la amenintzari- eu nu consider ca am amenintzat in nici un fel.daca asta ai simtit tu asta e alta poveste. asta e tot si tot odata si ultimul reply dedicat acestei discutii . |
Re:
Quote:
Nu zic ca masina ta e kitch sau nu. da nu ma atrage cu nimic, e chiar urata din pct meu de vedere si nu pt ca e olcit pt ca sunt cateva olcituri frumoase in Romania, dar probabil ca le stii deja, de vreme ce esti pasionat, ci pt ca: Daca zici ca tu stii ce e tuningul, de ce nu ai inceput cu altceva, cu alte jante, cu alte suspensii, sa fie si ea mai lasata, calitatea vopselii nu pot sa o vad din cauza ca era murdara si avea si putina zapada pe ea, dar oricum albul ala nu atrage cu nimic, si ai fi putut si tu sa ii dai o vopsea mai frumoasa. In cazul in care o sa spui ca tuningul e la motor (si asa si este, tuning e la motor si styling-ul la caroserie; dar termenul de tuning este folosit uzual pt ambele lucruri), si ca sub capota e surpriza la masina ta, te felicit, dar daca te bazezi pe motor, masina ar trebui mai degraba sa fie un sleeper, nu sa aiba spoilerul ala prea agresiv. Asa ca nu ai cum sa afirmi ca tu stii ce-i ala tuning cand si tu faci greseli mari .... ori e sleeper si se bazeaza pe motor si atunci nu are ce cauta kitul ala exterior .... ori te bazezi pe exterior, si erau alte prioritati in acest caz, pana a se ajunge la spoilere. (suspensii, jante, vopsea) Iti inteleg totusi supararea ca a aparut masina ta aici, si eu nu am intervenit cu privire la calitatea de kitch sau nu a masinii, ci doar sa te intreb daca inainte de a zice ca altii nu stiu ce-i ala tuning, tu te consideri acoperit, si poti sa afirma ca sigur nu faci parte din aceasta categorie. Si in ceea ce-l priveste pe dascalugabriel ... ce a facut el la masina lui, si ce urmeaza sa faca ..... ALA e tuning ... asa ca, sa-l asteptati pe el la curse la vara ... desi nu cred ca o sa cadeti in aceeasi categorie :) ... dar sper sa-i admirati masina si efortul depus pt a o TUNA :D Si spor la munca la olcit si daca faci cele trei chestii pe care le-am spus eu, eu o sa fiu primul care o sa iti faca poze si o sa puna masina ta la Masinile din Bacau si nu la topicul asta. |
Re:
Quote:
Unii dintre noi sunt studenti, altii mai mici, altii muncesc ... asta este ... Oricum nu ne impresionezi ca tu iti faci singur banii, pt ca la 49 de ani era culmea sa nu faci asta. Majoritatea de aici ar putea sa-ti spuna tata ... desi cred ca ar prefera sa nu o faca ... asa ca .... lasa-ne si pe noi sa inaintam in varsta si o sa avem ocazia sa castigam si noi bani, ca doar nu o sa stam sa murim de foame :) Daca prin comportamentul lor unii de aici ti-au jignit prietenul ... trebuie sa tii cont ca tu (ar trebui sa-ti spun dumneavoastra dar pe net nu prea obisnuiesc sa folosesc, asa ca, nu o lua ca lipsa de respect) ai 49 de ani si majoritatea are in jur de 20 de ani |
|
apreciez modul in care ai aplanat conflictul
10x mishu... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning