![]() |
Re: Identitati membri
n-ai pentru ce B-13-FFA multumesc ca ai acceptat invitatia noastra bine ai venit printre noi
|
15 ani , bmw e21 nick:alex_maniacu_91,bucuresti
|
bine ai venit b13ffa in clubul nostru!
odata cu venirea noilor membri in bucuresti avem o filiala puternica, uimind pe multi cu accesiunea noastra rapida din ultimul timp reusind sa fim multi membri seniori!insa printre noi isi fac aparitia si cativa juniori, pe care ii primim cu cel mai mare drag atata timp cat sunt respectuosi si stau in banca lor, evitandu-se astfel problemele avute in trecutul apropiat cu uni membri juniori!!! |
Alex imi pare rau dar esti cam mic si nu poti intra in club ca membru senior ci vei fii doar membru simpatizant sau Junior Member.
|
Quote:
|
salut ma cheama razvan...sunt din capitala:D...am 15ani...sunt f.pasionat de tuning si de virtual tuning(poate unii au vazut lucrari de ale mele)...urmaresc de mult topicu cu C.D si as vrea sa intru si eu in C.D :D:D dk se poate...astept un raspuns ;).
|
salut razvan...ma bucur ca avem fani ca tine :D din pacate s a luat o decizie acum ceva timp prin care nu se mai acceptau membri sub 17 ani..cei sub 17 ani vor fi simpatizanti ai clubului , nu membri...cel mai bine e sa vorbesti cu alex23gam , el iti poate da detalii si explica mai multe lucruri...;)
|
si cam ce pot sa fac ca membru junior?(pot sa asist la curse sau la intalniri?)
|
Ca membru Junior trebuie sa iti treci la semnatura Junior Member.
Poti participa fara nici o problema la intalniri. Sid easemenea la curse. |
si semnatura junior cum trebuie sa fie?trebuie sa contina ceva anume?
|
Quote:
|
ca membru junior nu trebuie decat sa ai la sematura "Membru junior Crazy Drivers"..ai voie sa participi la intalniri evenimente etc.abea astept sa vad semnaturile pe care le ai in minte...do u're best :twisted: :twisted:
|
Mama da cata activitate de o data la voi pe sectiune. Asa sa fie si in continuare. Bafta.
|
semnatura am convenit sa fie cu litere rosii si cu bold
sa scrie membru junior crazy drivers ;) |
Salut,
23 de ani nick: 4Bidden, Golf V TSI, Bucuresti |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning