Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5994-discutii-membrii-crazy-drivers-iasi.html)

Low_Ridah 09-02-08 12:22

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi

Sa facut topic cu 4 tuning days mai jos putin ...va rog sa postati acolo sa putem urmari toti ce si cum se intampla :)...
Si as mai vrea sa adaug k dak nu se va face stand Crazy Drivers Sv ...asta nu inseamna k nu se face deloc ..:)..Crazy Drivers Iasi sper sa fie prezent cu ceva dragutz anul asta :)

https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/66468-4tuning-days-2008-discutii-planificare-and-stuff.html

Low_Ridah 10-02-08 15:07

1 Attachment(s)
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9

KAmikazee2005 10-02-08 19:36

ooo daaa... frumushica foc masinutza... alte poze cu masini c mai ai low ;))? :) :P cand mai dati p la suceava sa facem o intalnire si noi? sa stabilim una alta? ca voi sunteti leg intre sv si iasi ;)) :P

Low_Ridah 10-02-08 22:34

Din cate se vede ...si o zic cu parere de rau ...doar aici totul e activ zilnic ..:-s ...La Suceava nush cand ajungem ..e mai bine sa se faca ceva la IS :)...deoarece sunt multe masini ..si putini shoferi :)) ...mai sunt masinutze ..sper k sapt asta sa se faca un foto sesion cu masinile din IS ...toate ..spalate aranjate si putzuite :D ..

CRyS` 11-02-08 09:24

Hihihi...foto seshion! Pot sa vin cu masina de firma...sigur va va place!:D

Low_Ridah 11-02-08 11:12

Dak neai spune si care e masina de Firma ...:P ...

CRyS` 11-02-08 13:28

Poi pot alege totul din gama Ford ... Fiesta, Fusion, Focus si noul Mondeoooooooooooooooooooo :D...! le aduc pe toate si le sticarim :D

Low_Ridah 11-02-08 13:41

Dak ar fi noul Focus ST ...cu cea mai mare placere as pune stikeru ;))..

Scuzati prezentza mea continua pe forum ..simt k sufoc acest forum ...dar raceala ma obliga sa stau in casa ...iar statul in casa duce la o plictiseala nemarginita ...:(

CRyS` 11-02-08 15:44

Te iertam...te iertam! Stim stim ... da pana la mine la birou eu cred ca poti sa iti misti putin fundu nu?

Low_Ridah 12-02-08 11:08

Sper sa ajung azi pe la tine ...ma simt putin mai bine ...dar te rog ia si vb cu Gratian si rezolva de locurile alea :) ...imi zici mai multe in private :) ..

CRyS` 12-02-08 15:04

Si-a trecut si ziua de azi ... :) dar maine nu te iert..azi am fost eu trotilat din cauza racelii..crek de la tine am luat`o...on line!

aDytZa_1989 16-02-08 10:26

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1347707)
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9

Frumoasa masina , facuta cu gust :wink: felicitari proprietarului :D !!!

Mantus_a 18-02-08 09:20

LX o rugaminte.... fa-mi te rog rost de 2 scikere cu sigla clubului si iti dau banii cand vii in sv

Low_Ridah 18-02-08 14:55

:) nici o problema :) numai sa le mai fac ink odata..trebuie facute vectoriale si apoi sa merg cu ele pe stik sa mi le taie ..:) am sa le mai fac ink o serie pt k sunt multi in IS care nu au sau care ar dori sa le schimbe :)

bakal 18-02-08 16:42

da da........

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning