Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

EaGle 18-05-09 20:02

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Fratioare, Brasov este centrul tarii, adica frointerele sunt echidistante :). Aceeasi distanta o parcurge X care vine de la Iasi precum Y care vine din Arad (in linie de maxima). Daca ar fi sa facem in Craiova, cei din Piatra Neamt ar face distanta dubla fata de cei din Arad. Intelegi ideea ? Vrem sa fie bine la toti, nu doar la unii !

coman razvan 18-05-09 20:08

Promit ca fac Poiana de X ori (dus-intors) pana fac kilometrii care ii faceti voi pana in Brasov! :lol:

GrAnDe 18-05-09 20:25

ok...

manu_96xls 18-05-09 20:40

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2330833)
Promit ca fac Poiana de X ori (dus-intors) pana fac kilometrii care ii faceti voi pana in Brasov! :lol:

Dar să pui „brașoveanca” să urle în buburuză!:lol:
Măi băieți, eu zic să fie ceva concret înainte și după discuții legate de așa ceva.;)
Fabi, dacă putem ajuta cu ceva (Răzvan și eu) numai să ne spui!;)

coman razvan 18-05-09 20:42

Pun, pun! :hug:
Eu o sa ma gandesc la o locatie ... unde sa facem si poze! Ma gandeam in Poiana, sincer sa fiu! :oops: Dar, bine-nteles, ne intalnim in Brasov ... 8)

coman razvan 19-05-09 14:29

"Cursa" de machete! Click AICI! MULT PREA TARE! :)

Dark Side 19-05-09 21:15

Eee tare chestia...mi-a dat idei.
Daca foloseau si soferi de la GMP iesea si mai realist.

coman razvan 12-07-09 19:06

Deoarece functia EDIT mai este "valabila" numai 5 minute dupa postarea replyului, cine doreste sa editeze un post (in special primele posturi de la sectiunea VANZARI-CUMPARARI) sa dea PM mie sau lui Manu cu urmatorul continut:

1) Care post doreste sa fie modificat (numarul);
2) Linkul catre threadul unde se afla postul cu pricina;
3) Ce este de modificat!

PM-urile se vor rezolva cat mai repede posibil!

eddycdk 14-07-09 07:45

lasa cu functiile si astea... :lol: zi ce se mai aude cu intalnirea si expozitia?
sunt interesat...asa ca mai astept detalii!

coman razvan 14-07-09 13:17

Deocamdata, nimic! :( Dar cum sunt detalii o sa scriu aici! :hug:

Dark Side 24-09-09 22:36

Ne intalnim cativa la 4TuningFestival de la Buc(i)curesti ? :lol:
Cel de la Mall.... presupunand ca o sa fie mai liniste.. :???:

EaGle 01-10-09 17:15

Eu am sa vin acum Sambata ;)

Cipilica 04-10-09 21:05

OK, poate nu e locul potrivit dar nu stiu unde in alta parte sa intreb. Exista macheta SEAT TOLEDO model 2002? Indiferent scara. Multumesc anticipat. Si daca are cineva de vanzare sa ma contacteze. O seara buna.

radu_bv 06-10-09 22:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2692590)
OK, poate nu e locul potrivit dar nu stiu unde in alta parte sa intreb. Exista macheta SEAT TOLEDO model 2002? Indiferent scara. Multumesc anticipat. Si daca are cineva de vanzare sa ma contacteze. O seara buna.

exista. eu am vazut asa ceva,dar in Spania. era pentru nu stiu ce circuit,dar era macheta metalica. fain realizata. 1/24 era,dar costau in jur de 90euro machetele pentru circuitul ala.

Racer21 07-10-09 18:45

1 Attachment(s)
Scuzati ca ma bag si eu cu offtipic pe aici. Dar sper ca nu-i problema din moment ce Cipilica a postat aici si nimeni nu a zis ca nu e voie :-)

Intreb daca exista cumva macheta Ford F100 '56 sau apropiata de anul asta. Scara sa fie 1/24 sau 1/43. Multumesc anticipat

All times are GMT +2. The time now is 20:02.

- Copyright 2026 4Tuning