![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Nume: BeBe
Lokation: Chicago ( nascut in Pitesti ) dob: oct 02 1977 Masina: E46 328i Ocupatie: Constructii Hobbies: BMW , DJ , Cluburi.......... |
nume : stefanutz
porecla : BLaDe data nastere : sa nu radeti 16 o9 1991 masina : nam decat in underground vreo 5 :)) hobby-uri : tuningul , masinile , viteza si mai ales seria underground din care am terminat undeground 1 de 14 ori undeground 2 de 10 ori si most wanted de 4 ori lucrez la a 5 oara Am si o zicala "speed is better than sex" paa alll :) |
sadule ce faci mah, te pui cu copilu' ? :-P:-P
on topic m-am cautat si nu m-am gasit pe topicul asta, deci se pare ca io nu m-am prezentat, asa ca : chirca andi Bubu_021 24 ani cotetz : suzuki swift club : Auto Oltenia hobby : masini, curse etc. |
prenume : george
data nasterii : 21.07.1981 locatie : constanta ocupatie : inginer(resp. manag. calit.) , fac.(master) masina : personala...inka nu hobby : tuningul virtual, masinile...fetele. |
prenume : Paul
porecla : snap, max, .. data nasterii : 07.01.1988 locatie : Deva ocupatie : elev, cls a 12-a masina : Dacia 1310 '98 (deocamdata) hobby : masinile (tot ce tine de ele) si .. fetele ;) |
prenume: Paul
data nasterii : 26.01.1990 locatie: Constanta ocupatie: elev, cls a 10-a masina: none hobby: greu de zis... |
salut la baietzi ...
nume : marius ocupatie : operator nuclear secund .PWR cernavoda MASINA : O DAA..PORSCHE 944 2,5 HOBBY : TUNNING ..Prefer sa manac pateu cu apa si sa bag banii in porsche. |
1 Attachment(s)
prenume: Irene
data nasterii : 26.03.1981 locatie: Timisoara ocupatie: VCE(un segment al grupului Volvo) masina: Dacie(cu un pic de styling aplicat:-) ,,,,)o Alfa ...sper..la anul hobby:tune cars and .....others... |
1 Attachment(s)
prenume: Robert
data nasterii: 18.09.1979 ocupatie: tuner,designer hobbyuri: masini,ciclism montan,muzica,... masina: ford sierra |
sal la toata lumea!
nume: DAN nick: SEFU' d. 21-07-1980 ocupatie:student anu 5 Masina:renault clio (nu e a mea,doar o coduc) urs sau golf 2 gti in curs de achizitie hobby:netu,femeile,masinile,etc |
Prenume : Alin
nick: kraven Data Nasterii : 11.08.1987 Ocupatia : student Masina : Dacie 1310(dar trebuie intai permisu`) Hobby :muzik,masini,fomei |
Quote:
nice..avem si fete...dar ce fete avem...tot respectul!!!! :* Salut! Nume:Mugur Nick: Freak(ciudatu;)) Masina: Skoda Octavia 1.8 20V Turbo FULL TUNING Ocupatia: musafir...glumeam...;) Student la Drept la Brasov Oras: Brasov Hobby:viteza, cursele, tuningul, distractia, masinile puternice, fetele nazdravane si vitezomane(dar frumoase),mecanica;)) YM: [email protected] In rest multa bafta si fara incidente! |
Nume : Burada
Prenume : Rudolf Porecla : RuDi Varsta : 20 Masini : Opel Vectra C 2.0 DTI , Audi A6 2,5 TDI Ocupatie : Student Oras(e) : Bucuresti,Buzau Hobbyuri : Masinile si tot ce tine de ele,Cluburile,Muzica . |
Nume: Alex
Prenume: ---- Porecla: Marinaru Varsta: 21 ani Masini: Skoda Octavia RS Ocupatie: Student Orash: Curtea de Arges/Bucuresti Hobby: Masini.Tuning.Femei |
eu cred ca Prenumele tau e Alex ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning