Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

EvLSant0S 17-01-06 17:30

lasa, iti zic eu ca e bine sa stii sa anticipezi , te pregatesti sufleteste ... :)

iar cand e vba de surprize, poti sa faci pe prostu , cu tine , si sa NU vrei sa anticipezi ,ca .. intradevar sa fie surpriza , cineva a zis o chestie super tare ,stie el cine

suna cam asa .. daca mai tzin eu bine minte ..

de fapt a fost asa

am zis eu

frumos e sa .. nu fii tu .. \"catzelu\" in relatie ...
iar el mi-a raspuns asa
\"da , dar si mai frumos e ,s-o faci pe ea sa creada ca TU esti catzelu in relatie , cand de fapt .. sa fie tocmai invers ..\" :)

Chelooo 17-01-06 17:35

da asa e frumos spus nam ce zice ...
uite ink un exemplu in kre nam reusit sa inteleg femeia ...
pana sa ma combin cu ea ... a venit la mine aks .. neam uitat la un film .... eram ink amici .. si dupa ce neam comb .. mia zis ... \"pai pt mine era clar k din moment ce am venit la tine acasa eram impreuna\" ..... Dooh ... zicetzi si voi :roll:

EvLSant0S 17-01-06 17:43

spune-i ca vrei sa repeti chestia , ca acum esti convins ca sunteti impreuna , si poti sa ... dai drumu fiarei din tine

Chelooo 17-01-06 17:48

a fost de mai multe ori la mine acasa ... dar sincer nu vreau sa o fortzez ... dak intelegi ce vreau sa zik :wink:

EvLSant0S 17-01-06 17:49

da , inteleg , forteaz-o subtil , amageste-o , si o sa vrea ea ..
bla bla .. bla bla ..

\"dak intelegi ce vreau sa zik....\" :)

Chelooo 17-01-06 17:59

da inteleg ... am \"vrajito\" nitel si a vrut ... dar nu te gandii prea departe

EvLSant0S 17-01-06 18:02

:lol: haha , imi zici ca ai \"vrajit-O\" nitzel .. si a vrut ..
moment in care ... imi imaginez ca .. vbesti despre ... tot ..
dupa care imi zici sa nu ma gandesc prea departe ..

make up your mind :)
pm me , ca nu te inteleg , poor shy guy

EvLSant0S 17-01-06 22:20

ms de pm :) m-ai luminat ..
banuiam .. :P

Chelooo 17-01-06 22:44

hehe .. ce vrei fetele astea :P iti zik mai multe pe mess :P

d3vilish_lips 20-01-06 14:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
da , inteleg , forteaz-o subtil , amageste-o , si o sa vrea ea ..
bla bla .. bla bla ..

\"dak intelegi ce vreau sa zik....\" :)

.......mah santosik da drakusor mai esti mah.....sa i se umfle sanii fetei de pofta dup`aia.....poate vrea sa ramana virgina pana kand se marita (in ureche :twisted: :twisted: )..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 20-01-06 15:20

:o :lol: :lol: :lol: :joy: :hug:
micshaldraku

d3vilish_lips 21-01-06 10:02

.....ntz ntz ntz cu tine toate fetele o sa aiba sanii kat domnisoara Milka..... :evil_laug

Psycho 28-01-06 01:21

Re:

Quote:

frate poti sa o sii obligi ... te rishti la un viol ... dar daca iese bine si ii dai mintziile peste cap poate nu t spune la gradatzi :))

Mustang 28-01-06 07:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

frate poti sa o sii obligi ... te rishti la un viol ... dar daca iese bine si ii dai mintziile peste cap poate nu t spune la gradatzi :))

tre' sa fie f talentat in ale meseriei :P

Psycho 02-02-06 01:45

Femeia ... stateam si ma gandeam .. cugetam .. k un adevarat strateg si ganditor de la hamangia ce sunt ... e o specie rara .. de homosapiens ...

e vb despre o relatie ...

shtii k el e implicat intr`o relatie ... si sa presupunem k e fericit :) ... ok .. dar tuh cum esti a draq`ului si crezi k eshti jmechera crezi k poti sa`l iei ... dar ... nu .. poti sa`l iei ... si t amageshte .. si tuh incepi si spui fel si fel de cuvinte care sa`l atraga spre tine .. ce`i in capul tau .. ce`i in minte ta .. .. incepi sa depani amintiri .. pe care el .. nu le tine minte .. ptr k sta prost cu memoria .. e unul din punctele lui forte ... il iei cu vrajeala .. k a fost prima ta dragoste .. si ***uri d`astea .. chiar crezi k il intereseaza .. el nu`ti zice decat sa`ti aduci aminte de momentul in care ti`a cerut prietenia .. k asa era la moda prin 94 - 95 .. si tuh i`ai ras in fatza ... dar pe el nu l`a interesat ... si zici .. k cea care e langa el acum ... e \" proasta \" ... dar .. vezi tuh .. nu ea e proasta .. tuh eshti proasta .. pentru k asa copila .. sau .. proasta cum zici tuh .. l`a tinut 7 - 8 ani .. langa ea .. asa cu toate defectele lui .. cu abaterile lui .. si cu toate ... tampeniile lui ... .. si zici k ea e proasta .. nuh .. tu eshti proasta .. si poate in mintea ta .. e ceva .. e un gand k poate el ar fii putut fii al tau daca nu era ea ... si k .. ai face orice sa`l ai .. poate chiar sa`i despartzi ... ... si poate faptul k vorbeshti cu el .. si iti arunca un simplu smiley .. pentru tine inseamna mult .. dar .. pentru el nuh .. un simplu smile`y este aruncat si la un banc si al un link dap pe messenger intr`un mass ... si poate .. nu vrei copii .. nu vrei relatii serioase ... vrei doar chestii care tin de \" placerile carnale \" dar hai sa fim seioshi k o m#@e in lift in mashina ... in casa , la un hotel etc nu inseamna nimik ... si totushi .. ganditzi`va cati dintre voi au pus sentiment cand au fost la fetele de p centura .. poate au zis doar un multzumesc ... poate ptr el a fost o simpla experientza .. o \" alta fata \" trecuta pe lista lui ...

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning