![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
alaturi de ESCALADE , Murcielago :evil: :evil::evil::evil::evil: ia`ti Q7 :yes: si ia`ma de sotz :wave::hug: ca tot citeam acu`n paralel un topic .. daca barbatzii sunt pe interes !?!?! :nervious: |
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sa faci un thread de genu : "caut sofer pentru Lincoln Navigator" si pui si o poza cu tine :lol: sa vezi in 2-3 zile 1000 de viewers si 500 de replies ! :D |
sa nu exageram...:oops: sunt destui pe forum care....
no comment... https://forum.4tuning.ro/imagehosting...feea71377f.gif |
gata gata ....
si inca 2 masini de gagice :D Seat Leon .. RED -- :rolleyes2:rolleyes2 il sparg pe tata :( -- Honda S2000 ... Pink ! :lol: |
|
1 Attachment(s)
baietzi !!! REEEVOOOLLUUUTTTIIEEE !!!
pana si H2`u ni l`au luat ???!!!??? :evil::evil::evil::evil::evil::evil: :chainsaw::punch::poke: |
urat arata h-ul...
roz? e o strutocamila... |
Quote:
|
Quote:
|
poate depinde si pt ce vor donshoarele masina. Depinde si daca si le iau singure sau au bulanul de a le primi. Stiu cate ceva de subiectul asta pt ca am lucrat candva ca valet de parcare si credeti ma, cam putine se dadeau jos din matiz uri, broscute si alde altele k , kia picanto sau ford ka s.a.m.d
|
Quote:
Ieri am trecut prin Bucuresti si am observat zeci de masini carora le zici tu tipic masculine ..conduse de femei ;) , ca nu imi place sa vad o soferita la un off road.., sau pe nu stiu ce A8 alb , 7-ar , x5 Parerea mea este ca : totul depinde de alegerea ei , in ce baza a ales masina, ce o reprezinta cel mai bine.. |
si daca conduce un septar si io stau ca am masina mica ii dau un cloaxon flash sa se dea mai incolo si pana nu m-am dat jos din masina sa-i explic nu s-a dat....de unde rezulta degeaba ai septar asta e grandomanie....cum mi se pare grandomanie sa umbli cu x5 q7 si alte magaoaie prin bucuresti....nu neaparat daca vezi o gagica la o masina tare tre sa si fie pentru ea...
|
daca voi imi spuneti mie ca un Lancer Evo de grupaN nu e masina tipica de baiat....lasati vrajelile...nici servo calumea nu are aia....
|
Quote:
Atunci cand alegi o masina, o alegi in functie de buget si de cum te completeaza... Degeaba visez eu la mustang, subaru sau mai stiu eu ce daca nu mi-l pot permite. Cat despre femeile care conduc masini mari... tot respectul - daca intr-adevar sunt capabile... si toata sila pt cucoanele care sufera de grandomanie sau care le-au primit de la sotii/iubitii care au avut grija de integritatea lor fizica.... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning