![]() |
Re: E36 - Project MHT
A intrat in hibernare MHT ?:lol:
|
Quote:
tii numai pt tine:) bafta cu "stii tu ce":-" |
Da ce-i faci frate....ii pui motor cu reactie??? Las-o in xxxx de treaba si spune ce-i faci , daca ii faci , sau cand ne zici ce ii faci, ca o sa se faca aici o suta de pagini de supozitii ...
|
Quote:
|
Horica vrei cumva sa faci vreun OZN din ea ?:D Spune-ne si noua ce vrei sa ii faci nu ne mai tine in suspans:-)
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Domn presedinte sarbatori fericite :) iar legat d m5 :) lasa mht sa iasa...o sa iasa bine :) tu fao cum tiai propus :D si restu :) dale in .........noastra:) |
Mai lasati-l mai in pace pe Horia....gata...Craciun Fericit Horica..!
|
Asta seara am vazut MHTul p bd. Brancoveanu...frumos se vede/aude.
Tot ce iti doresc eu Horica este multa sanatate,fericire si un Craciun fericit. Si sa ai puterea sa iti indeplinesti toate ideile pe care le ai pt MHT. Cu respect, B 75 K E L |
Cred , sigur se ducea la TOTTO ptr ca acolo am vazut masina parcata langa multe alte masini din FMS...Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate :D
Craciun Fericit Horia ! |
Quote:
|
Si eu zic ca stopurile acelea nu ''prind'' pe coupe-ul tau ......parerea mea e ca lucrurile schimba radical aspectul ar fii .. angel eyes in combinatie cu o capota prelungita (bad boy) .. jantele .. (model frumos .. parerea mea cu buza destul de mare ,nu cromate... ) si pe spate stopurile acelea pe led .. cu interior gri inchis si rosu .... multa bafta .. si succes
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning