![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Nu exista bujii sport pentru Matiz, ci doar bujii mai bune, eventual cu 3-4 "gheare" pentru masa.
Ceea ce ti-am enumerat eu (in mare parte) le-am enumerat in ideea ca pastrezi masina pentru tine, pentru mai mult timp. Chiar nu merita sa faci ceva din ce ti-am zis, daca nu esti sigur ca peste un an-doi vei avea tot acest Matiz. Mare parte din investitiile enumerate de mine sunt irecuperabile (teoretic) si nu pot fi transmise pe o alta masina, de un alt tip. Bineinteles, tot teoretic, nici barile+capota+pragurile nu sunt "recuperabile", in sensul ca daca vrei un Golf 5....nu le poti adapta pe astea :lol: in schimb muzica, ecranele, oglinzile etc. le-ai putea pastra in cazul vanzarii. Daca vrei sa vinzi Matizul, incearca sa-l vinzi mai ieftin si fara componentele care-l fac "smecher", adica spoilere, jante etc. Dupa parerea mea, NIMENI nu da 5000 euro pe un Matiz. EU daca as avea 5000 euro acum sa-mi iau o masina, chiar daca te cunosc un pic asa :-), chiar daca-mi place masina ta, chiar daca sunt pasionat de tuning exterior si chiar daca sunt fan Daewoo, as prefera sa dau cei 5000 euro pe un Peugeot 406 Coupe, un BMW "pisi" sau un Calibra mai nou, poate chiar si un Cielo... Sper sa nu te superi pe mine si sa intelegi ratiunea mea, mai ales avand in vedere ca si tu gandesti la fel (vrei sa vinzi Matizul ca sa iei ceva mai bun) ;) Ar mai fi de mentionat o chestie...ai vazut Tico-ul meu, probabil ai citit cat am investit in el sau iti poti da seama, stii ca mare parte din investitie nu o pot recupera, si totusi n-as indrazni sa cer 3000 euro pe el (desi valoreaza mult mai mult, chiar asa neterminat cum este). Kitul exterior, antifonul, modificarile ireversibile pentru jante, jantele, scaunele, folia, geamurile electrice, arcurile sport, aici sunt niste bani care fac masina mai buna (sau mai frumoasa in ochii unora), bani pe care nu-i pot cere in plus. Oricine ar prefera sa ia un Tico stock mai ieftin si sa-i faca altceva, ceva pe gustul lui. In final, trebuie sa mai adaug faptul ca eu nu as da niciodata Tico-ul pe 3000 euro, mai ales de cand m-am hotarat sa-l fac "al meu" si sa-l pastrez. Deja m-am obisnuit cu ideea ca Tico-ul va ramane al meu "pe viata". Incearca si varianta cu masina stock si tuning-ul separat ;) s-ar putea sa rezolvi mai repede, in cazul in care vrei s-o vinzi. Multa bafta, oricare iti va fi optiunea! |
4 Attachment(s)
Salut! Permite`mi sa te intrig cu ceva :) Daca te tenteaza contacteaza-ma.
Maine voi reveni si cu ceva poze de interior..nu e mare lucru dar e un inceput. Multa bafta si inspiratie in tot ce hotarasti sa faci de acum incolo! |
hmm sunt dragute transparente. mey arry vrei sa il corupi pe sparky sa nu mai vanda masina :D
|
Hmmm am cautat peste tot si nimeni nu avea semnalizare clara pentru matiz.....Zi-mi un pret te rog 8)
|
Nu ma supar deloc,ai dreptate si dupa cum stau momentan lucruriele, cred ca voi pastra matizul si nu-l mai dau .......asa ca................... :D
|
7 Attachment(s)
Cum am promis, cateva poze din interior, intai cu consola centrala si rama ceasurilor vopsite, nu in culoarea caroseriei, ci in ceva discret care sa se inteleaga bine cu nuanta plasticelor din interior, apoi ceasurile plasma si leduri rosii in rest plus un filmuletz reealizat de TopSer
|
Quote:
|
@coteschwann ai reply pe pm
|
1 Attachment(s)
Semnale schimbate in fata:D
Ce ziceti de cele laterale ,alea mici cu ce se pot schimba ,ca arata urat:???: |
Quote:
|
sparky sa faci o poza cu semnalele clare din bara ZIUA sa se vada mai bine :)
|
@snicky: dar alea de nubira se gasesc usor? ma refer ca astea din bucuresti le-am comandat cu ajutorul lui arry????
@maskatu: o sa fac poza si ziua :D |
pot sa iti trimit si laterale fumurii...dar nush daca se merita..mai bine iei de nubira si daca e pana acolo...le faci tu fumurii
|
La cat au ajuns semnalizarile clare?
|
Au ajuns cam la 180 ron cu tot cu curierat ,normal 140 ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning