Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

valib 14-05-06 21:09

Re: Tipe la volan...

e valib....B...nu d :):):)
acuma scuza-ma...da nu imi plac tipele mentionate de tine`
si am avut si am prietene mult mai dragutze ca trixi(no offence, dragutza dragutza, dar gusturile nu se discuta, prefer blondele)
:)
nu rosesc in prezenta nici unei fete...imi place prezenta feminina...

Ciky 14-05-06 21:21

ba daca sandu de la hi-fi zice ca e bomba,o sa inrosesti,crede-ma ca nu-i fraier!

Trixi 14-05-06 21:23

:D :D :D Valeuuu,baieti..hoooo!!!!
Sandule,tu in primul rind,te rog sa nu-mi faci publicitate,ca Doamne feri' oamenii inteleg altceva,ce ai vrut sa zici si...oricum stii,k numa' p tine te am aproape d sufletu' meu...:oops: :oops: :oops:
Vali,tu iara d unde esti atat d sigur pe tine???:D :D :D Vezi k te prind eu...si poate iti schimbi parerea...

Ciky 14-05-06 21:25

nu intelege nimeni nimic in afara de ce s-a scris,pt. ca verba volant,scripta manent!:)

valib 14-05-06 21:26

pai pana dupa bac nu ma prinzi....:):):)ca nu mai ajung in oradea
dupa bac o sa uiti
:):):)
si dupa aia ma duc la faculta pe undeva prin tara:)
sunt sigur...pentru ca mereu sunt sigur pe mine. Daca nu esti blonda(la par)...nu ai nici o sansa sa ma ametesti de cap(bine, la tine nu se pune problema)

Trixi 14-05-06 21:31

Am impresia,k mi-ai lasat deja un nr d tel!!!!So degeba...:) si nu-s uituca deloc....dar daca te impotrivesti atat de tareeeee......mai bine nu ma vopsesc blonda!!! :) :) :)

valib 14-05-06 21:35

:):):):):)
we'll see...
da o poza la volan tot astept...sa stiu de cine sa ma feresc:):):):)

Trixi 14-05-06 21:39

Paiii,daca azi nu am stat toata ziua degeaba p net,in scurt timp va prezint o poza,in premiera,la volanul unei masinute,care va fi NUMAI si EXCLUSIV a mea!!! :) :) :)

Bogdan_mb 14-05-06 23:25

Quote:

Originally Posted by valib
eu m-as duce la ambele evenimente...dar am de invatat...de recuperat...pt bac...

mai mai ... invatzacelule :D sa te cred .... ca ma sperii si pe mine deja ;)

ontopic , cum zicea si vali asteptam o poza cu tine la volan trixi :D

RocKzana 15-05-06 04:56

:)) asha ceva...
Trixi e o super gagika. Frumoasa, inteligenta, descurcareatza shi conduce super! ... NO COMMENT ... ARE ATITUDINE SHI SHTIE S`O FOLOSEASKA

pusik Trixi ... acum am ajuns de la tm

Bogdan_mb 15-05-06 07:08

Quote:

Originally Posted by RocKzana
Trixi e o super gagika. Frumoasa, inteligenta, descurcareatza shi conduce super! ... NO COMMENT ... ARE ATITUDINE SHI SHTIE S`O FOLOSEASKA

pai.... deunde sa imi dau eu seama ? :D:D

Trixi 15-05-06 09:39

Quote:

Originally Posted by RocKzana

:D Sal!Ai nemotivat pe mess!!!:D :D :D
Iar voi mai aveti olecuta d rabdare...momentan conduc tot ce apuc...so aveti grija k va spionez p strada!!!!Dar daca Sefu' d sus ma ajuta in scurt timp ma prezint oficial cu masina cu tot....:-)

valib 15-05-06 15:15

lasa tu sefu`....noi vrem poze!:):):):)

offtopic: de saptamana asta am inceput sa merg la ore de mate, intr-o luna recuperez tot ce-am pierdut in 4ani(teoretic...ca practic o sa fac cu vreo 10-15puncte mai mult la bac)

Trixi 15-05-06 16:13

De poze...eventual daca fac rost de una de la pol. rutiera..k NU AM nici una cu mine la volan.....:)
Offtopic:iti tin pumnii!!! :)

daflyer_oradea 18-05-06 12:06

mai , fetele, voi nu stiti sa veniti in parcare la heat vinerea?sa vedem si noi ce si cum...ca in fata tastaturii...e alta treaba :P
poate vinerea asta e vreme buna si ne onorati si p noi cu prezenta feminine...si poate va si cunoastem.

All times are GMT +2. The time now is 16:40.

- Copyright 2026 4Tuning