![]() |
Re: E46 - 318i
Foarte frumoasa !Cataline!!suspensia face toti banii!!mai trebuie folii!sa ai grija de ea!!Multa bafta in continuare!!;)
|
Merci madicioco, GJ 64 GAB, FUL VIUS :)!!!
dolb..normal ca original djhojd..pe aici se fura capace de oglinzi,grile...nu prea se baga lumea la volane...momentan :) |
Ce bine da asa joasa.Taci din gura ca pozele sunt super smechere mie unu imi plac:X
Saptamana viitoare o vad si eu ca vin acasa:P |
1 Attachment(s)
I-am bagat sange proaspat :D
Caut interior piele,preferabil cu scaune sport!!!! URGENT!!! Acum..cat mai am bani :) |
Quote:
|
Nu vreau sa ma amestec dar dc sunt cele care le vinde userul insidez sunt doar sport,nu de M!
Foarte frumoasa masina ,rotile si suspensia o pun in valoare!Ce dimensiune ai la jenti si la pneuri? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din cate stiu eu si sper sa nu ma insel sunt diferite scaunele sport(prima poza) cu cele de M(a 2 poza).
|
sper sa nu ma insel dar alea din a2a poza sunt scaune de CSL care sunt diferite de cele de M normale...adica scaunele care le-ai pus in prima poza...
|
Quote:
PS: uleiu asta l-ai luat din banii mei de la posta?! :D Chiar...au venit? |
salut!
sunt pe 18 spatele 9j,fata 8j..parca :) Dolb,taci din gura...ti-ai furat-o de 2 ori din 3 (iar atunci cand ai avut un mic avans,a fost pt ca ai furat startul,avem martori)..stai jos..4 Nu ti-au sosit banii... |
Quote:
Cand vin banutii sa dai un semn . Bafta ! La multi ani ! |
Quote:
|
in prima poza sunt doar scaune sport nu sunt de M , alea de M au aceias forma dar niste dungi in plus pe spatar , cele din a doua poza sunt strict M3 csl si sunt destul de rare..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning