![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Quote:
|
eeeeeee nu strika si tu...surpriza ca te Mananc :D:rolleyes2:rolleyes2 diseara ve-ti vedea si STI tine pt tine dak afli :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuze nu am putut sa ajung pana la el ca am avut cva treab :( maine seara promit AM PROMIS :dance:
|
ce surpriza ma? o vinde? :lol: singura supriza a fost ca i-a picat ambreaju, dar l-am schimbat
|
Si-a reparat electromotorul azi ca si ala picase :D:D...sau o vorbi de "neoanele" de sub ea????
|
Quote:
|
inca o astept :D cand ai timp, sti numaru meu. sigur razvan vorbeste de neoane :) o sa pun eu o poza maine seara.
|
misto poze baieti...mai rariti ritmul, ca nu mai este loc pe server de la atatea poze!
|
tu nu ai altceva de facut ? omul are treburi mai importante de facut.... cutiii de reparat :-)
|
atunci nu mai postati aiurea, numa ca sa stie lumea ca voi il cunoasteti, si vai, stiti voi ce are el...
eu chiar urmaresc masina asta, si imi place...intru de-a moaca pe net, ca sa vad cum purtati voi discutii de mirc... cu cutia nu stiu cat era de ocupat, din moment ce a postat salut |
poze nu mai pui k sa terminat cu bacu....
|
ce se mai aude de M R U ? poze nimic ?
frumoasa masina :shock: |
Fratilor da ce sariti asa.....o sa ii facem si niste poze...a zis bine cine a zis ca mai are si el treaba...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning