![]() |
Re: '93 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 SOHC (D16Z6) - NEW PICS !!!
mane eu nu o mai tzin sub prelata ca se face mult condens in ea shi tzine umezeala....:D...acum am aduso acasa...sa o am de revelion in parcare....
|
re: '93 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 SOHC (B16A2)
mai adi esti cam mut pe forum...sau nu ai timp??te astept pe la mine cand ai timp....
|
nu prea am cum sa intru pe forum de la munca.....am restrictzionat site-ul.....:((
ashteptam bucshile....cu mare interes....am sa fac update cu poze....mai pe saptamana viitoare...:D |
1 Attachment(s)
Shtiu ca nu am mai scris de mult....dar....au venit bucshile :D urmeaza discurile...:)
Attachment 809923 |
E alta treaba frate cu bucsile schimbate sta bine rau pe strada acum mai ramane sa turbeze :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
cat te-au costat ma' friend bucsile alea, ca si-o de cand vreau...?
|
Quote:
|
Prea frumoasa masina :)
|
Quote:
Stefan zice ca e scump....dar mie imi convine....pretzul....:D |
pentru bugetul meu de student si o cola la 0,5 mi se pare scumpa :D :lol: serios acum,mi se par un pic piperate ca pret,dar acum na,nu stiu cat costa cele de fabrica cu siguranta. bine ca le ai schimbat si ai scapat de o grija.
|
sa shtii ca shi bugetul meu a fost afectat....ca pe criza asta....sa scotzi 300 de euro....e cam aiurea....am strans banii....shi am dat click pe buy now :)....dar inca nu le-am montat....ca dee....mai trebe shi timpul necesar.....pentru a face mischarea asta....partea buna este ca sau achizitzionat...:P
acum sa strang bani sa-mi iau discuri shi placutze.....pe urma...Dumnezeu` cu mila..:D |
Trezeste-te.Te-ai afundat in munca ,nu mai faci nimic alceva .Mai da si tu un semn....
|
de 4 luni nicio veste :( :-s
|
Mi-a zis mie un spiridus ca a venit mosu' mai devreme la tine in portbagaj.
Ne arati si noua??? ;;) |
Hadriaaaneee ce faci fraaaate nu ne bagi in seama ..ne arati si noua Tweeterul :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning