![]() |
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
Gumball 3000-the movie->e tare,ce fac nebunii cu masinile...:)
Christine->multi poate il stiti,e vechi..cu un Cadillac care ia viata..bla bla bla..dar e misto :p |
Intamplator chiar azi mi-am luat GUMBALL`u 3000 - the movie , am vazut 20 de minute din el dupa care am adormit ..
m-am trezit , cand am mai vazut vreo 10 minute, dupa care a sunat telefonul si , bla bla, ideea e ca .. in 30 de minute, mi s-a parut foarte booooooring , si ... plm , fix caterinca , adica da, interesant, wow murcielago , nu fac decat sa vbeasca de viteze nebune de 200 de mph, dar.. nu prea vad nici o intrecere si etc, anyway ,de abia am vazut 2fast2real ... ptr prima oara, so .. asta e cam ... kk maca ... dupa ce-l vad pe tot o sa pot sa zic cum e , oricum , pana acum , 2fast2real , e mult peste lambo`urile astora ! |
asa, gata, l-am vazut, e misto rau ...
nu se poate compara cu 2fast2real ,nu e nici mai bun , nici mai nasol decat 2 fast 2 real, sunt pur si simplu alte stiluri , si deci n-ai cum sa le compari , oricum , misto rau filmul ! mai ales sfarsitul :) very funny .. |
Final Destination 3.......continua seria buna 1 si 2 ...super film!!...pacat k nu il am decat varianta cinema...dar o sa ma mai uit odata la el divx
|
The.O.C - The Orange County ...
un serial .. super tare.. se gaseste pe odc , il recomand, e tare rau , pana acum am 2 sezoane :) fiecare episod are 40 de minute - 340 de mega :) dar merita .. |
am vazut si eu gumball...genial...
ma doare inima cand vad ca face drifturi cu porsche-le :( |
cel mai mult mi-a placut cercul dat de murcielago .. pe ... pamantul ala ars de soare :)
le-a umplu masina alora de praf, anyway ,tare |
Quote:
hm... despre ce e vb in filmu asta ? ceva cu motociclete ? |
Quote:
|
Alizee Moi lolita
Alizee - ink una o sa le pun zilele astea :) |
...mai am si eu alizee vreo 2 parka ...
|
vezi s anu fie vanturi alea ... k alizee si brize am eu cand manank ceapa :)
|
....:twisted: :twisted: vai doamne psycho si aici :P......
|
V recomand videoclipul lui Laura Andresan ala cum escaladeaza ea muntele Venus :P
|
recomand si eu the o.c. :) nu e vb despre motociclete .... :p
e vorba despre niste tineri... din California Orange country ..... e frumos.... filmu defapt serialu |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning