![]() |
Re: Golf 3 - Gti 2.0 8v Cult Style
Quote:
|
zimi si mie daca vrei normal cat te-au costat suspensia airride..si ceva detalii daca vrei...superba masina apropo...bafta in continuare pentru ce vei face cu ea
|
poate la vara cand ma apuc serios d golfulet o sa apelez la ajutorul tau cu sfaturi daca vei vrea,ms si bafta la tuning
|
Quote:
Altfel e superb, nu scapa aerul, acum n-am miscat suspensia de 2 saptamani si sta constant la 4 bari. Eu sunt multumit cu ea. |
mersi....ma bate si pe mine in gand dar deocamdata stau cam prost cu banii....cred ca ramane pe ultimul plan
|
Am si eu diverse intrebari
1). masina ai facuto kompresor pentru placerea ta de a conduce sau vrei pe viitor sa te dai si la linii? 2). Interiorul ramane asa?Sau doresti sa il retapitezi intro singura culoare? 3). Bara asta fata e bara de iarna nu, nu va ramane cu asta s-au? 4). Sa te bucuri de ea, esti cam unic in tara la capitolul " golf 3 " Primul golf 3 ( din cate stiu eu cu airride ) poate eventual si primul kompresor ( la fel, din cate stiu.. ) Multa bafta pe viitor. |
Quote:
1: masina am facut komp. numai pentru placerea mea, nu ma dau la liniute. 2: interiorul o sa fie imbracat in piele in culoarea scaunelor 3: bara asta o sa fie modificata si o sa aiba semnalizatoare de porsche. Multumesc. |
salutare...tot am vazut masina prin cluj...cam niciodata nu iam dat importanta,,,dar promit ca data viitoare ma dau jos din masina si ma duc langa ea sa o studiez .... bafta cu proiectul
|
Motor, asta o fost un compliment ca nu inteleg?:)) sau daca nu ii spoilerita nu merita atentia ta?:)))
|
Mersi de raspunsuri, multa bafta pe viitor :D
|
Quote:
ps. mie chiar imi plac masinile simplu, modificate cu gust...nu imi prea place fibra...deci...exclus bari, eloroane, ***uri |
frumos interiorul...keep going
|
pana la urma...ai gasit chip? sau ECU de g60? :)
|
Quote:
ps...Vlad Groza cu loganu compresor...sio luat acum piggy back...vb cu el...vezi cum ii merge masina Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning