![]() |
Alte Poze De la Siab 2007
9 Attachment(s)
Poze Siab 2007
|
Re: Siab 2007
Quote:
marfa initiativa ... sa vedem ce o sa iasa :rolleyes2 :shock: :idea: :arrow: |
sambata m-am trezit la 7,la 8 am plecat de acasa,iar la 9 eram acolo.se deschidea la 10,dar se putea intra,asa ca am profitat si am vazut toate masinile fara sa fie acoperite de pipite sau sa fiu inconjurat de toti disperatii.cred ca a fost cel mai linistit siab la care am fost si am putut sa ma bucur vizual de tot ce era acolo.la 10 cand am terminat de vazut cam tot ce era pe acolo,au inceput disperatii sa intre.am plecat atat de bucuros.multumesc siab,ne vedem peste 2 ani!
|
27 Attachment(s)
si sa mai pun si eu niste masini...
|
10 Attachment(s)
Pot sa spun k a meritat din plin sa ma scol d l 6 dimineata k sa vad siab-ul. insa e pacat de faptul k inca nu reusim sa devenim si noi niste "oameni normali" - oriunde ne ducem numai paguba aducem. hai sa mai completez si eu cu niste poze...
|
parerea mea e ca se speculeaza gazetareste pe tema asta
nu cred ca e loc in lume in care sa intre zeci de mii de oameni si sa nu fie ceva pagube sincer nu cred |
Quote:
|
3 Attachment(s)
tare remarca asta dar se pare si adevarata !! ;) :idea: :arrow:
PS: Daca ai zis VW bag si eu ceva poze !! :lol: :twisted: Golf GTi edition 30 ajungea la 29.000 Eur si Passat R36 ajungea la 67.000 Eur :-) Quote:
|
faptul ca nu s-au plans, nu inseamana ca n-or fi fost si pe acolo incidente...
ai zis bine... "nu cred..." intradevar, nu crezi ca cei de la Frankfurt s-au plans... sau poate s-au plans si nu stii... sau au fost incidente si nu s-au plans... dar mi se pare imposibil ca sa nu fi fost incidente... statistic este imposibil, mai ales ca la zeci de mii de vizitatori, sigur au fost de toate genurile eu doar spuneam ca se speculeaza prea tare gazetareste pe tema asta... |
Quote:
Si apropos de IAA, cred ca acolo sunt un pic mai prevazatori si isi iau mai multe masuri de siguranta impotriva acestor "incidente". |
Vand bricheta Ferrari
unghera masserati pila mitsubishi capace bugati ( de sticla ) vopsea porche Traim in romania shi uni nu stiu ce inseamna bunul simtz....cum sa furi frate , pana shi scimbatorul u a scapat.....mai urma sa fure shi un scaun , un volan , tetiere....shi ishi tunau mashina.... |
Quote:
La IAA Frankfrut s-a intrat in masini, chiar niste prieteni de ai mei din Belgia, au poze in Lamborghini Reventon, chiar dupa lansarea masinii. Nu s-a impins nimeni, nici jurnalistii, nici vizitatorii, pe rand, fiecare a ajuns in ea, si a facut poze si a plecat, fara alte ''amintiri''. Poate unii pagubiti ar trebuii sa ia exemplu de la Maseratti, Bentley, Porsche , pentru expozitie, la care, trebuia sa ''sari garduri'' sa ajungi la masini ;) |
Quote:
|
Quote:
|
A fost tare la Siab anu asta,oare salonu asta se face o data la 2 ani ,nu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning