![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
De ce ar trebui caldura pentru treaba asta ? |
eu unu as fi decord dar nu ai cu cine...nu`s oameni...app ce conduci?
|
Quote:
Un VW Polo 1.4 TDI din 2006. |
nu cred ca e vorba de oameni aici...ei se gasesc pe parcurs.4tuningul din Tg-Jiu are totusi multi membri.de exemplu eu sunt membru LoganClub(sa nu incepeti cu mistourile) de mai bine de juma de an.la prima intalnire pe regiunea Gorj n-am fost decat eu si inca un coleg de forum.acum am ajuns sa ne intalnim aproape in fiecare saptamana in aceeasi zi,in acelasi loc si la aceeasi ora,si din ce in ce mai multi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Prezent si eu la orice,numai sa anuntati ;)
|
Prezent si eu, numai sa anuntati dinainte! Totusi, cred ca ar trebui sa asteptam macar luna Martie, fiindca e destul de frig acum :-s Prefer sa stau la o terasa, decat intr-un bar plin de fum :D
|
Quote:
|
Nu Sasha, nu am nimic impotriva lor, insa in Tg-Jiu din cate stiu nu prea exista un local decent, unde sa nu fii nevoit sa tai fumul cu un cutit! Am devenit sensibil, deh, caile astea respiratorii :P
|
Se pare ca incet incet ne strangem si noi vreo cativa din Tg-Jiu si n-o sa mai fiu nevoit sa ma duc pana la Craiova :).
Eu stateam si imi puneam intrebarea de ce altii pot si noi nu putem ? Trebuie sa facem ceva :). |
In urma unei discutii avute cu Mitrut Stanoiu am ajuns la concluzia:
Miercuri 04.02.2009, ora 19, posesorii de VAG-uri...si nu numai...sunteti asteptati la intrarea in parcarea de la InterEX. Ne vedem acolo (in numar cat mai mare sper) ! PS: nu ne dezamagiti ! |
miercuri? :o cum asa? si de ce se anunta cu doar 2 zile inainte?! si in timpul saptamanii sucks intalnirile...lumea mai are servici..alea alea;)
|
vineri seara sau sambata ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning