Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47606-chat.html)

wolverine 01-02-09 20:59

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by Snake_CMC23 (Post 2028628)
Si n-ar fi mai bine sa facem si noi o seara pe saptamana cand am putea sa ne intalnim in mod organizat....toti posesorii de masini care vor sa participe ?

sa mai dea caldura...si o sa facem si chestia asta...pt ca acu sigur nu o sa vina nimeni...

Snake_CMC23 01-02-09 21:47

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2029079)
sa mai dea caldura...si o sa facem si chestia asta...pt ca acu sigur nu o sa vina nimeni...

Eu ma refeream la intalniri de genul celor de la Craiova...alegerea unui local mers acolo....parcat...intrat....baut ceva .... discutat....si dupa aia o tura prin oras si plecat acasa :).
De ce ar trebui caldura pentru treaba asta ?

wolverine 01-02-09 21:55

eu unu as fi decord dar nu ai cu cine...nu`s oameni...app ce conduci?

Snake_CMC23 01-02-09 21:58

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2029231)
eu unu as fi decord dar nu ai cu cine...nu`s oameni...app ce conduci?

Am vazut si eu ca nu ai cu cine in orasul asta....ma las pagubas :)
Un VW Polo 1.4 TDI din 2006.

Lukyan 01-02-09 22:02

nu cred ca e vorba de oameni aici...ei se gasesc pe parcurs.4tuningul din Tg-Jiu are totusi multi membri.de exemplu eu sunt membru LoganClub(sa nu incepeti cu mistourile) de mai bine de juma de an.la prima intalnire pe regiunea Gorj n-am fost decat eu si inca un coleg de forum.acum am ajuns sa ne intalnim aproape in fiecare saptamana in aceeasi zi,in acelasi loc si la aceeasi ora,si din ce in ce mai multi.

Snake_CMC23 01-02-09 22:05

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2029245)
nu cred ca e vorba de oameni aici...ei se gasesc pe parcurs.4tuningul din Tg-Jiu are totusi multi membri.de exemplu eu sunt membru LoganClub(sa nu incepeti cu mistourile) de mai bine de juma de an.la prima intalnire pe regiunea Gorj n-am fost decat eu si inca un coleg de forum.acum am ajuns sa ne intalnim aproape in fiecare saptamana in aceeasi zi,in acelasi loc si la aceeasi ora,si din ce in ce mai multi.

Exact aia ziceam si eu numai ca nu ar trebui sa tinem cont de marcile de masini pe care le posedam...pur si simplu sa mergem sa bem ceva si sa stam la taclale.

Lukyan 01-02-09 22:05

Quote:

Originally Posted by Snake_CMC23 (Post 2029236)
Am vazut si eu ca nu ai cu cine in orasul asta....ma las pagubas :)
Un VW Polo 1.4 TDI din 2006.

si apropo,bine ai venit printre noi :-)

GTXR 01-02-09 22:11

Prezent si eu la orice,numai sa anuntati ;)

JIMCBR 02-02-09 08:39

Prezent si eu, numai sa anuntati dinainte! Totusi, cred ca ar trebui sa asteptam macar luna Martie, fiindca e destul de frig acum :-s Prefer sa stau la o terasa, decat intr-un bar plin de fum :D

Sasha 02-02-09 08:59

Quote:

Originally Posted by JIMCBR (Post 2029896)
Prezent si eu, numai sa anuntati dinainte! Totusi, cred ca ar trebui sa asteptam macar luna Martie, fiindca e destul de frig acum :-s Prefer sa stau la o terasa, decat intr-un bar plin de fum :D

ai ceva impotriva fumatorilor??:punch::poke:

JIMCBR 02-02-09 09:59

Nu Sasha, nu am nimic impotriva lor, insa in Tg-Jiu din cate stiu nu prea exista un local decent, unde sa nu fii nevoit sa tai fumul cu un cutit! Am devenit sensibil, deh, caile astea respiratorii :P

Snake_CMC23 02-02-09 10:54

Se pare ca incet incet ne strangem si noi vreo cativa din Tg-Jiu si n-o sa mai fiu nevoit sa ma duc pana la Craiova :).
Eu stateam si imi puneam intrebarea de ce altii pot si noi nu putem ?
Trebuie sa facem ceva :).

Snake_CMC23 02-02-09 19:59

In urma unei discutii avute cu Mitrut Stanoiu am ajuns la concluzia:
Miercuri 04.02.2009, ora 19, posesorii de VAG-uri...si nu numai...sunteti asteptati la intrarea in parcarea de la InterEX.
Ne vedem acolo (in numar cat mai mare sper) !

PS: nu ne dezamagiti !

Sasha 02-02-09 20:01

miercuri? :o cum asa? si de ce se anunta cu doar 2 zile inainte?! si in timpul saptamanii sucks intalnirile...lumea mai are servici..alea alea;)

DolusD 02-02-09 20:23

vineri seara sau sambata ....

All times are GMT +2. The time now is 04:27.

- Copyright 2026 4Tuning