Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 18-09-10 13:16

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

7 Attachment(s)
Faruri Bmw e39 + Opel Vectra A:arrow:

quick_5hifter 19-09-10 19:11

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

Salut!
Sunt Alex cu Celica albastra din Constanta, am comandat la voi geamuri proiectoare si semnalizari transparente.
Am suferit de curand un accident si am nevoie, printre altele, de un nou geam pentru semnalizarea de pe dreapta.
Cum procedez, trimit semnalizarea fara geam? Chiar daca mai aveti matritele, as prefera sa lipiti voi geamul... si sper ca mai aveti matritele, ca geamul vechi s-a spart si a ramas la locul accidentului, iar geamurile originale portocalii au ramas la voi (sau le-ati aruncat, nu mai stiu).
Se poate un mesaj privat cu adresa si cu pret?
Eventual o sa trimit si lucas-urile, sa le aplicati acelasi "tratament" (galben -> transparent).
Ramasese sa trimit si un stop pentru modificare, insa sunt vremuri grele si am multe alte cheltuieli pe cap... deci o mai aman.
Multumesc anticipat, toate cele bune!

tea_radu 20-09-10 14:16

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3668956)
Salut!
Sunt Alex cu Celica albastra din Constanta, am comandat la voi geamuri proiectoare si semnalizari transparente.
Am suferit de curand un accident si am nevoie, printre altele, de un nou geam pentru semnalizarea de pe dreapta.
Cum procedez, trimit semnalizarea fara geam? Chiar daca mai aveti matritele, as prefera sa lipiti voi geamul... si sper ca mai aveti matritele, ca geamul vechi s-a spart si a ramas la locul accidentului, iar geamurile originale portocalii au ramas la voi (sau le-ati aruncat, nu mai stiu).
Se poate un mesaj privat cu adresa si cu pret?
Eventual o sa trimit si lucas-urile, sa le aplicati acelasi "tratament" (galben -> transparent).
Ramasese sa trimit si un stop pentru modificare, insa sunt vremuri grele si am multe alte cheltuieli pe cap... deci o mai aman.
Multumesc anticipat, toate cele bune!

Salut, mai intai pune-mi si o poza cu lucasurile, ms, matritele le mai avem , nu-ti fa griji

dany3l_sk 27-09-10 00:42

2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza si pe mine daca poti sa faci 2 sticle pentru proiectoare la un hyundai coupe si daca le poti lipi tot tu si un pret eventual.

tea_radu 27-09-10 03:59

Quote:

Originally Posted by dany3l_sk (Post 3685524)
Salut, ma intereseaza si pe mine daca poti sa faci 2 sticle pentru proiectoare la un hyundai coupe si daca le poti lipi tot tu si un pret eventual.

Salut, se pot face, te costa 50 ron bucata, eu le lipesc, binenteles

tzeasta 29-09-10 12:18

1 Attachment(s)
salut am si eu un stop spart poti sa ma ajuti cu el ? si un pret te rog

tea_radu 29-09-10 19:59

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 3690643)
salut am si eu un stop spart poti sa ma ajuti cu el ? si un pret te rog

Salut, e toata sticla sparta, nu?
Asa se vede din poza

tzeasta 29-09-10 22:20

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3691713)
Salut, e toata sticla sparta, nu?
Asa se vede din poza

da am taiato eu ca sa pot sa mai merg cu masina ;)) acum am alte stopuri pe masina deci la ala trebuie sa refaci alta sticla defapt plastic

tea_radu 30-09-10 02:41

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 3692109)
da am taiato eu ca sa pot sa mai merg cu masina ;)) acum am alte stopuri pe masina deci la ala trebuie sa refaci alta sticla defapt plastic

Se face, te costa 150 ron

tzeasta 30-09-10 15:45

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3692358)
Se face, te costa 150 ron

vinde un baiat 2 stopuri clasice 150 daca era un mil il faceam ms frumos

danudz 13-10-10 17:49

o sticla de far pt fiat marea, cat ma ajunge? Cum se procedeaza? Te rog trimite PM

CiuFy 16-10-10 11:16

salut, ma intereseaza si pe mine geamul la un stop de cielo si geamul de la proiector.ambele pe partea dreapta.

tea_radu 21-10-10 02:06

Quote:

Originally Posted by CiuFy (Post 3731202)
salut, ma intereseaza si pe mine geamul la un stop de cielo si geamul de la proiector.ambele pe partea dreapta.

Salut, proiectorul te costa 30 ron iar pentru a-ti putea da un pret pentru stop trebuie sa il vad

CiuFy 21-10-10 16:28

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3744870)
Salut, proiectorul te costa 30 ron iar pentru a-ti putea da un pret pentru stop trebuie sa il vad

O poza te ajuta cu ceva?

tea_radu 22-10-10 03:28

Quote:

Originally Posted by CiuFy (Post 3746134)
O poza te ajuta cu ceva?

da, e ok o poza

All times are GMT +2. The time now is 22:59.

- Copyright 2026 4Tuning