![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
Quote:
daca mai poate cineva sa ii schimbe culoarea in galben portocaliu sau eu stiu o culoare care sa ii stea bine multumesc, |
2 Attachment(s)
........................ ;)
|
nice...:):D
|
Quote:
mai am o rugaminte.....daca puteti sai puneti niste jante,geamuri fumurii si un kit frumos.......mersi mult..... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca mai vrei ceva facut zici... :) |
Quote:
daca poti si ai timp.....is curios cum iar sta cu un eleron.......geamurile fumurii sa ramana,kitu si jantele,ceva iesit din comun.....si inca o rugaminte mai am:P....am pus poze cu un golf 5.....daca ai timp,is tare curios ce poti face dn aceea masina....inca odata in multumesc mult....... |
2 Attachment(s)
Salut am o rugäminte la voi ,as vrea un tribal ca ästa ce vi l-am postat
(in foto este in 2 culori) dar eu vreau ca sä il iau tot in crom si geamurile de pe spate cu folie cromatä si felgerele astea ce sunt pe masinä sä le fac tot in crom -ati putea sä mä ajutati http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000200C1.gif Attachment 347308Attachment 347306 |
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa iti placa :) o sa vina si eleronul la zafira,dar maine ca acuma nu prea mai am chef :( |
Putina miscare pe aici
|
2 Attachment(s)
masina este d vanzare asa ca let's play :lol:
|
4 Attachment(s)
As vrea si eu daca se poate sa-mi atasati unele elemente la masina prin virtual tuning. As vrea sa vad cum arata puse pe masina o evacuare dubla(cum e a Golfului cu BST)si un eleron (ca cel din poza atasata, dar cel de dedesuptul stergatorului)mai putin intalnim pe la Golfurile de la noi, dar cred eu ca e f frumos. Daca mai aveti si alte idei, le accept cu placere. Va multumesc mult!
:idea: |
1 Attachment(s)
uite esapamentul
|
Quote:
Poate poate sa ataseze cineva si acel eleron...daca are timp. Multumesc inca o data! |
8 Attachment(s)
Se poate sa-mi pun si mie va rog cineva grila asta de pe noul RS6 si cea de pe Sportbacku asta S-line Titan pe masina mea? vreu neaparat sa-mi fac o idee cum arat sa stiu daca imi comand ceva asemantor sau nu...
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning