![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
Pe mine tot poate sa ma prinda radarul ca degeaba, masina nu e pe numele meu.
|
din cate stiu, dupa ce te prinde un radar, sta la vreun km si un echipaj de politie... si as vrea sa il vad si eu pe viteazul care nu opreste sau umbla fara numere. in orice caz, e mare foame de bani la militie. de banii astia cate drumuri reparau. suntem tara cu cele mai proaste drumuri, dar in schimb cele mai multe radare. accidentele le previi intai prin drumuri bune, semnalizate, curatete, fara carute, etc. dupaia pui radare. partea buna este ca filmarea ce se inregistreaza pe hard-diskul la radar, nu poate fi stearsa de agent. se vor amenda si politaii ei pe ei. adio ciubucareala. sa nu uitam ca va ramane si celalalt tip de radar, deci detectoarele nu vor fi chiar inutile. oricum in mare masura vor fi degeaba. nu stiu daca in mures au ajuns masinile, dar sigur o sa isi faca simtita prezenta. ma bate gandul la o statie, dar mi'e groaza sa umblu cu stalpul de telegraf pe masina. scuze de offtopic. bafta in trafic
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Autostrada Transilvania :D:D
|
vezi ca ti-au cam trecut multi km pe acea portiune de 42km. despre ce masina e vorba?
|
Eu din cate vad e diesel iar turele is la 4mii si are 245 km\h :|
|
Quote:
|
Cred ca este pus pe tester masina, altfel nu prea vad la un Diesel cum sa ajunga la asa o viteza la 4 mii de rotatii. Poate are si un filmulet sa arate cum urca vitezometrul???
|
Pana ajungi la viteza aia presupun ca se si incalzeste motoru nu? pe cand la el nici macar la sfert nu e:|
da, e dubios:-P eu unu nu cred ca pozele sunt reale! |
lasati-l ma sa se laude...=))...k si asa nu crede nimeni =)) =))
|
Quote:
|
Bine macar ca nu i s-a terminat motorina.
|
eu daca bine recunosc, este un mondeo diesel...care in visele si mintile lui nu trece de 220...FAIL!
apropo, si eu am visat azi-noapte ca merge 230 golfu:lol: bolfu, pardon |
1 Attachment(s)
am si eu una din asta pt ca masina asta nu mergea mai mult de 140 dar daca tii apasat pe butonul care reseteaza km si pui contactul ceasurile incep sa o ia raza si eu am facut poza cat a ajuns acu in dreptul vitezei pe care o vedeti si voi(asta la Logan,la celelalte masini nu stiu)
rog pe cei cu logan sa incerce... Attachment 1374961 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning