![]() |
Re: BZ 88 CVM
frate cvm-ul e frumos dar cand il vom vede cu jantele de 15?? oricum respect syka ti-ai indeplinit visul! ps usor usor te prind si eu din urma
|
In curand vor fi puse si rotile pe 15". Deocamdata nu ele sunt prioritatea.
|
Frumoasa masina chiar imi place...in afara de ledurie din far e superba .Bafta in continuare!
|
Asta e... nu poate fi intru totu' pe placul tuturor...
|
foarte adevărat că nu poate fi pe placul tuturor... important e să`ti placă tie ...
|
Ja_Rule, nici sa-mi placa numai mie nu ar fi bine...
|
pana la urma iti faci masina pe gustul tau tinand cont si de sfaturile pe care le primesti ;)
|
Asa e, ai dreptate... Sper ca sambata asta sa-i pun si pasajele pe fata Broscoiului si sa-i scot lucas-urile de pe aripi.
|
Quote:
|
Weed2gf, vad ca esti din Bucuresti si faci parte din DRT, poate o sa ne intalnim sa stam de vb... Este in discutie punerea bazelor unei filiale DRT la Buzau... Sigur ne vom gasi sa discutam aceste aspecte, poate chiar la urmatoarele curse...
|
:lol:vi pe 15 martie la craiova?
|
Yli, sper sa ajung. Daca nu va interveni nimic pana atunci, cu siguranta voi fi acolo!
Maine sper sa reusesc sa mai postez si niste poze. |
foarte frumoasa dacia!se vede ca s-a lucrat cu simt de raspundere la ea iar rezultatul e pe masura!pasajele unde le-ai facut?spor la modificari...cred ca ma cunosti sunt tipul ala cu dacia aia rosie..."grs"
|
Da bz-04-uvx, stiu masina. Pasajele mi le-a sudat un tip din Campina.
|
Te sperie un pic masina asta cand o vezi in oglinda retrovizoare,era noapte si ma uitam si ma intrebam ce naiba o fi.Oricum arata bine seamana cu surioara ei mai mare SGM
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning