![]() |
Re: Supercing GT turbo
Quote:
mai e unu care cade si mai departe :)))) ... dar asta e cu tot cu haion :)))) |
care renault 5 il vinzi ?
trimite-mi si mie cateva poze |
m-ar intreresa un 1,7 curat in acte ,(ideal )da merge si 1,4
|
Quote:
nu vinde nici'un r5... mai are cateva piese in plus ;) |
nu vand nici un reno... ala cabrio l-as da numai pentru un pret foarte mare.. avand in vedere ca e singurul reno 5 cabrio inmatriculat din romania.
si ala alb e prima mea masina si nu cred ca o sa o vand... poate daca primesc cine stie ce oferta pentru ea... o sa o vand... :) |
Quote:
vreau sa discutam ceva florin-volvo -braila |
5 Attachment(s)
asadar...
va prezint cel mai murdar renault 5 de pe piatza ... cel putin din punct de vedere al compartimentului motor :) iei una bucata renault 5 gtt jegos si vai mama lui.... poza 1 iei una bucata motor R19 1,8 16v poza 2 te mai uiti o data cat de murdara e masina poza 3 si infigi motorul in caroserie... poza 4 si 5 :) |
Admisia face toti banii.....daca e aia care o stiu eu de pe alte modele. Sa il turezi sanatos. Nu trebuia sa specifici de murdarie.....deja esti campion la cea mai murdara masina :P
|
se putea...:))
|
Quote:
banuiesc ca totul s-a petrecut intr-un timp f. scurt.... nu cred ca ai lasat bijuteria aia neagra afara din garaj mult timp :D spor la treaba !!! |
"Lucrezi murdar lucrezi murdar ":D asta insemna ka ai gasit suport ?
|
nuuu ... daca te uiti calumea... motorul sta stramb
ala este suportul pe care il aveam eu si e prea mare... :) cand il gasesc pe ala mic.. il schimb direct :) |
Daca pastrezi suportu spate de GTT te-ai ars ! Se va rupe ori guma,ori pacaliciu ala de prezon sudat in scarba pe talerul lipit de guma,apoi in cadere si rulaj iti va rupe si restul suportilor fata (gumele de regula) ce ii mai ai si te vei trezi cu motorul pe bersou si poate cu niste bile de la planetara prin cutie...apoi deja'vu !
https://i131.photobucket.com/albums/p...8/DSCN9548.jpg |
pai si ce draci sa ii fac? sa incerc sa fac ceva din bucsi dinalea de bascula?
|
sa ii pui suportu motorului !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning