![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
nu ma asteptam , :D dar a iesit bine :D bafta tie
|
2 Attachment(s)
Quote:
scuze pentru calitatea pozelor... :D |
Quote:
|
Quote:
ms de aprecieri |
Acuma stiti cine sunt??:D
|
Quote:
|
Quote:
astazi mai scot din poze..., ce mai am cu Mr CAT .pun aici.... , am studiat masina.. , nu am ce adauga , este f reusita , Felicitari maxime. imi pare rau ca nu am stat de vorba ci baiatul cu care ai venit despre vospit., dar vedem noi cum luam legatura. Inca odata felicitari.. , |
Imi place masina ta. Am vazut mai demult topicul si l-am citit cap coada. Din pacate nu am ajuns la salon si nu am vazut-o live. Din poze parca nu vad sa fi pus deja noile jante. Oricum masina arata foarte bine, iar interiorul e superb. Dupa ce termini proiectul (am vazut ca vrei jante si suspensie) o sa fie mortala. Sa o stapanesti sanatoasa.
|
Quote:
felicitari pt Mr CAT am vazut-o la tuning days si mi-a placut foarte mult |
foarte frumoasa masina, mi se pare cu atat mai frumoassa cu cat proiectul e foarte indraznetz si riscul de a o transforma in kitch era foarte mare..cu toate astea nu e nici pe departe kitch, a iesit exact ceea ce trebuie
felicitari si la fel de mult curaj in idei ca si pana acum spor la cumparat jante si suspenise;) |
Da Jantele pe 18 care mi-ai zis.....totusi incearca ceva pe 19 sa vezi cum sta si laso jooooooooss.Felicitari pt masinuta
|
Quote:
cu suspensiile va trebui sa mai astept ca nu vreau sa iau ceva naspa si nu cred ca o sa mai fiu in stare de o investitie majora vara asta - asta e - trebuie rabdare ca sa am cu ce umple intii rezervorul :D |
am vazut masina ta...si pe tine la 4tuning days... foarte tare arata masina in realitate .... am inteles ca ai si castigat ceva ...... mai exact ce??
|
nu am cistigat premiu - am cistigat faptul ca m-am intilnit cu foarte multi iubitori de masini - a fost super atmosfera si toate masinile de acolo
|
3 Attachment(s)
Mr CAT s-a simtit foarte bine la show - mai ales cind a fost pozat ca o vedeta de Lascarica si pozele au iesit super
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning