![]() |
Re: Bacalaureat 2007
:lol: fi-i-ar freonu' de ras :lol:
|
care da geogra sau economie ? :) la ec chira imi e frica ...=))) singurul loc unde as putea pica ... sunt aiurea facute subiectele si grele
|
si eu dau la geografie.. e singurul obiect la care nu am emotii
daca are cineva copiutze facute pentru matematica M2 va rog sa le puneti aici:oops: sa impartiti cu fratii vostri la care le`a fost mai lene :-P |
stiti cumva daca si la urmatoare proba o sa stam tot ca la romana in sali?
|
http://www.edu.ro/index.php/pressrel/8148
era de asteptat :cry: sa speram ca profesorii corectori or sa aibe ceva mila fata de noi :cry2: |
are cineva la mate copiute ????
cum au fost alea la rom.. daca sunt..postati urgent!!!!! exista o carte cu TOATE VARIANTELE REZOLVATE COMPLET, NU AIA DE LA SIGMA, dar s-au vandut de mult toate exemplarele:( cat regret:( si oricum era ditai cartea si nu aveai unde sa o ascunzi:( bafta marti! |
inainte sa cereti copiute ziceti si ce profil la mate aveti...si poate va pot ajuta...
M1 - 1 ? M1 - 2 ? M2 ? |
M1-1 cine are sa bage :lol:
|
si M1-2..
:D |
si M2 :) ..deci toate :P
|
avetzi copiutze la M1-1?
|
1 Attachment(s)
poate ajuta asta pe cnv
dai la print si dai 9 pages / sheet si bagati la printat doar paginile de la mijloc, ca prima si ultima au titlu pe ele |
Bafta maine fratzilor :lol: , sper sa ne ajute Dumnezeu maine, si s'a auzim de bine dupa proba :lol: .
Succes la toti si mie ! |
eu si acum sunt cu formulele in fata, incerc sa mai retin cate ceva. imi doresc sa avem parte de o varianta usoara si sa luam toti note cat se poate de bune! Sa avem bafta!
|
maine ... BULAN ! asta e principalul aliat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning