Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

DACIA-Wrc 05-11-07 20:58

Re: al meu daewoo cielo rosu

nu arata rau spoilerul.
daca te gandesti vreodata sa faci o capota sa ma anunti ca as fi interesat.
asta daca nu vand masina intre timp.
si daca faci matrita la o capota sunt cativa doritori pe forum + ca ii o chestie utila, o repartitie a maselor mai buna.

si la spoiler nu ti`a intrat mult material?
daca vrei sa`l faci asa gandeste`te sa`i faci o gaura pentru filtrul de aer.

MaTzA 05-11-07 22:12

pai capota vreau sa fac...dar mai intai o sa fac pt mine...si dupa aia vedem in continuare

MaTzA 05-11-07 22:37

am fost anuntat oficial ca masina o sa treaca spre vanzare...:( asa ca tot ce vroiam cade...cu unele exceptii... asa ca o sa ma grabesc sa fac ce am inceput...si...mai vedem cu timpul.

Esperache 05-11-07 22:40

[QUOTE=MaTzA;1184603]Il stiu pe Alex. Nu crezi ca era mai simplu sa-mi fii spus ca exista asa ceva? Repet , daca ma laudam intelegeam faza ca m-ai luat la misto...dar din moment ce am recunoscut ca este teava de plastic...nu inteleg dc gestul asta...dar ma rog... Vineri nu am umblat la motor...facusem altceva...dar nu mai conteaza , am vrut sa modific postul dar era prea tarziu. Da-mi te rog o adresa sau ceva de unde pot sa gasesc acele conducte...

O marca de conducte, care se gasesc si la noi, ar fi SAMCO si le gasesti la Racing Nick ... ca e mai aproape de tine; dar eu iti recomand o admisie completa de la K&N de Opel Kadett E - e vreo 100 si ceva de EUR daca nu ma-nsel.
P.S.: Saluta-l pe Alex din partea mea (Lucian) daca te mai intalnesti cu el. 8)

BGD_NNE 06-11-07 09:33

matzule ia zi te mai ocupi de grila ???daca da zi si mie un pretz ca ma intereseaza

MaTzA 07-11-07 22:11

3 Attachment(s)
ca sa nu stau degeaba...asta-i prima mana..maine urmeaza "reglajele" si...sper k vineri sa fie cu o oarecare forma

Geo_ZGA 08-11-07 10:09

Nu e rau, dar pe centru ce-i faci? acolo unde e lipsa polistiren :P
Ce bine e sa stai linistit acasa... iti faci de cap cu fibra :lol:
Chiar sunt curios ce o sa-ti iasa... ti-am zis eu, iti faci matrite si te apuci de productie industriala :D

MaTzA 08-11-07 11:32

1 Attachment(s)
pai o sa ajunga asa...si in mijloc o sa pun o alta bucata de polistiren , dar mai in spate...k asa e modelul :) sper ca astazi sa-l pot aduce la fata :D

DACIA-Wrc 08-11-07 13:58

da de ce folosesti polistirenul?
nu se topeste in combinatie cu rasina, fibra?
nu face ceva reactie si sa strice matrita?
intreb doar.
sper ca esti constient ca daca faci asa spoilerul adio urcat pe borduri sau mers pe denivelari :P

Geo_ZGA 08-11-07 14:16

hai ca raspund eu in locul lui matza, ca e plecat :P
Polistirenul este doar "baza" pt spoiler si nu se topeste fiindca pune folie de aluminiu peste el :)
Dupa ce se usuca fibra, probabil (mai mult ca sigur) ca va scoate polistirenul din spoiler si va ramane doar fibra. Fibra, care daca este batuta in mai multe straturi, devine destul de rezistenta.

DACIA-Wrc 08-11-07 21:57

stiu ca fibra ii rezistenta dar m`am gandit ca daca da cu rasina peste polistiren sa nu faca ceva reactie chimica.
cand ma gandesc ca de as avea asa spoiler nu as putea urca in parcare :d...
bafta matzo si hai sa vedem ce iasa

MaTzA 09-11-07 12:46

Ms Geo ;) asa este, polistirenul este folosit doar pentru forma, o sa fie acoperit cu folie de aluminiu. Cat despre spoiler in sine...cred ca o sa-l mai urc putin...are dreptate dacia...cam jos :)

DACIA-Wrc 09-11-07 15:19

nu de alta
ti`o zis nu intentia buna.
acuma lucrezi pe el 3-4 zile.
si doamne fereste dai peste o groapa l`ai executat.
apoi da`l jos, repara`l, vopseste`l ehe...multa munca.
mai ridica`l umpic nu prea mult

montero 09-11-07 22:11

eu zic k o strici rau de tot la ce vrei tu sa ii faci !!! mai bine o lasi asa cum e ea originala...deci dak nu iei bacu masina nu va avea de suferit...dak il iei...ai omorat-o !!!

DACIA-Wrc 10-11-07 07:37

montero, nu poti sa zic ca`i urat spoilerul ala care vrea sa`l faca.
daca iasa va iesi frumos, daca nu ii va parea rau.
oricum la cielo trebuie facute unele modificari pentru ca spoilerele sunt prea iesite in afara.
mno matzo ce`ai mai luxcrat?

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning