![]() |
Refacere laterale scaune WV Polo 2002
Salutare. Deranjez si eu cu o intrebare... Am un WV Polo din 2002 si mi s-a rupt lateralul la scaunul soferului. As dori sa refac lateralele la scaunele fata cu un material cat mai apropiat de cel de fabrica. Te rog sa imi spui un pret estimativ. Daca este necesar pot trimite si 2-3 poze. Iti multumesc!
|
Re: tapiterie auto
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
tale (full-piele ) este intre 1500 euro si 5000 euro. 0722.911.703. |
Re: Refacere laterale scaune WV Polo 2002
Quote:
|
Salut, ma intereseaza o reparatie la un scaun textil de Calibra... o aripioara de la sezut e cam lasata si e descusut o parte din sezut. Cat m-ar costa reparatia asta?
Separat, as vrea sa stiu cat m-ar costa retapitatul pt 2 scaune fata, tot de Calibra, cu sau fara material textil. Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
|
Sal ! Pt imbracat fete usi logan in imitatie piele ??? cu si fara materialul meu ...un pret te rog . Stima :D
|
Quote:
|
salut! pentru un fiat punto 2...ma intereseaza..aripioarele scaunelor piele ecologica neagra...cele 2 din fata...si mai vreau sa imi spui tot pentru scaunele din fata aripioarele piele si mijloc stofa !
|
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................
|
Quote:
|
nu e un peugeot,intra pe fb si vezi acolo la volaneinpiele poze cu golf 4 facute de mine,o zi faina
|
Re: Refacere laterale scaune WV Polo 2002
Quote:
Ceva asemanator am si eu. Pentru un BMW E36, scaun sofer, este rupt o laterala si o parte din sezut. Cat ar costa retapitare cu material textil (acelasi cu cel de fabrica)? Mersi, Marius |
cat ma costa la un fiat punto 2...aripioarele scaunelor din fata cu piele...insa culoare nu m-am decis care sa fie...cat ma costa??? diferenta de pret la culoare? stima!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning