![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Quote:
+1...diffuserele alea sunt marca ProStreetTuning si sunt recunoscute peste tot :) max respect Roby! :) |
Am vazut masinile de la ProStreet Tuning la 4Tuning Days, si Loganu ( se vedea prin folie ca are interiorul puternic modificat, pacat ca nu l-au putut termina pana atunci ) , si Megane`u ala negru, si acea Astra in 2 culori cameleon, frumoase toate. Felicitari pt treaba pe care o faceti, si la cat mai multe proiecte si masini frumoase facute de ProStreet pe strazile din Romania ! ;)
|
robi vrem poze cu interiorul loganului, sa vedem ce se mia intampla!!!
|
robi ceva noutati nu ai???
|
niste lucrari absolut fenomenale.... felicitari baieti.
|
Nu are vreme de poze ca e foarte ocupat !:sad:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am uitt ceva am 15 ani si de aceea numi pot pune in aplicatie ideile si de aceea as vrea sa ivat acu cat pot ca eu mai fac p masina lu' ticamio si de aceea nu ma las din tuning de loc...........scz de acest post dak va supara:D:D:D.......ce vedeti mai jos sunt tot din tuningul personal al masini tatalui pe foaie deocamdata dak ma invata si pe minetehnica celor mai priceputi de pe forumul acesta (nu le stiu numele dar cei cu WV-ul cu opelul....etc.)am sa fac si eu
|
In primul rand invata sa scrii...m-am chinuit 5 minute sa deslusesc ce ai vrut sa spui.
|
Quote:
|
Un topic ce trebuie urmarit, se pare ca aici se scrie istoria Tuning-ului din Romania... Aveati si o Solenta parca, poze cu ea? Pentru SuperNova ati facut vreodata ceva? M-ar interesa in special evazari aripi din fibra... Ce sa mai zic, multa bafta cu proiectele si putere de munca!!!
Sfat: Gasiti-va si un mecanic, mai trebuie si ceva unghiutze introduse pe sub capota, sa nu ramana treaba neterminata. |
bordul loganului ce mai face ????
|
Si eu vreau sa stiu daca se poate :)
|
Quote:
|
sal,baieti...am si eu o intrebare.am vazut ca lucrati cu tot felul de materiale:lemn,placaj,etc.....toate acele adaosuri ramin in compozitia bari sau este doar ca matrita? astept si eu un raspuns sincer de la cunoscatori si nu de la circotasii care se vor distra la vederea intrebarii!!!:shock::oops::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning