![]() |
Re: Machetele mele - SerXesS
Cu siguranta Pagani-urile, urmate de Jaguar XJ13, sunt cele mai bune realizari ale celor de la Autoart, cu un grad de detaliere la nivel CMC.
Mi se pare amuzant cum unii gasesc "mici neajunsuri" la o asemenea macheta produsa fara cusur. Surubelele fac parte din farmecul machetei si sunt un semn al calitatii realizarii. Sunt destul de evidente si pe masina reala. Nu are nici o treaba spoilerul fata cu montatul manual cu surubelnita care vine la pachet cu macheta. Doar pt oglinzi este valabil acest lucru. |
O multime de detalii fine in acesta macheta Pagani.
Felicitari pentru alegerea ei. |
9 Attachment(s)
2013 Porsche 918 by Autoart
|
superba !!8)
|
o machete foarte interesanta si foarte placuta ochiului.
|
Foarte frumoasă,foarte detaliată si etrieri:shock:
|
Culoarea face toti banii!
|
Merci baieti 8)
Culoarea imi place maxim ... am vrut un pic de diversitate in colectie. Ignorand chestia cu motorul, macheta se prezinta foarte bine si nu imi da senzatia de plastic. A avut si un discount de 20% ... zic ca se merita. Ii sta foarte bine alaturi de Carrera GT-ul galben :D. Icelord24 a ta nu a venit? |
8 Attachment(s)
2009 Bugatti Blue Centenaire by Autoart
|
frumos in combinatia asta !! a costat ceva :D
|
O macheta deosebita in special in aceasta combinatie de culori. Apropo, vad ca ai o sensibilitate pentru albastru in ultima vreme.
Felicitari. |
Quote:
Quote:
|
excentrica :D
|
Superb, complex, scump acest Bugatti la 1:18. Felicitari. Ar merge pozat cu un stramos, T35 sau Atlantic.
|
O da ... ar merge bine de tot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning