Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '94 - Integra DC2 - (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/42482-94-integra-dc2.html)

yulasinio 14-05-08 01:38

Re: 94 Honda Integra DC2

Quote:

Originally Posted by kickass (Post 1532879)
eu am de ceva timp suspensii D2 pe masina si sunt foarte multumit de cum sta masina pe drum ;)
mai rau e cu drumurile din ro..
sa le flosesti sanatos

Mersi..
Nu chiar sunt ingrijorat de ele, am vazut si folosite de 2 ani si nu avut probleme, cred ca e si o chestie de noroc ;)
De drumurile din Ro imi e si mie frica la vara cand vin cu ea.
Sti cumva ce spring rate ai la ele?

kickass 14-05-08 01:47

am 2 seturi de arcuri.. ulele sunt de strada si celelalte de circuit si e diferenta mare intre ele la duritate/grosimea spirei

Nicknamed_13 15-05-08 04:11

Am inteles ca sunt foarte bune si ajung jos de tot. Un prieten le-a avut pe Integra DC2 Sedan pe niste 17" si a fost una din cele mai bune setupuri pe care le-a avut. Foarte bune in viraje.
Problema cu ele este ca nu sunt asa fiabile precum Koni. Dar asta aparent observi numai dupa ce tragi zdravan de ele pe circuit. Daca esti participant la curse destul de des atunci o alegere mai buna ar fi Koni. Daca mergi pe strada si mai tragi cate un circuit sau drag din cand in cand..... atunci vor tine foarte bine. Tot odata am auzit ca ar putea fi si din cauza faptului ca sistemul de reglare de la D2 este mai slab. Daca te duci la circuit si incepi sa iti reglezi camberul de fiegare data cand faci o iesire nu sunt asa durabile.

Koni --> durabile si putin mai performante in viraje puternice....circuit
D2 --> clar mai ieftin si rezultate bune......street si cate un track day.

yulasinio 15-05-08 11:28

Mersi de sfaturi nicknamed ;) dar eu eram foarte bine documentat in privinta lor. Am stat cu gandul la ele de anul trecut de cand am luat masina dar nu au fost o prioritate pana acum.
Daca era sa am bani mai multi atunci sigur luam ceva mult mai bun dar la ce le folosesc eu sunt suficiente.
Am mai spus si mai sus, garajul de la care le-am luat au un Dc2 galben ca si al meu de track si le-au folosit pe masina de cand stiu eu si nu au avut nici o singura problema, le-au schimbat doar cu alte D2-uri care sunt cu gaz si au tank exterior atasat pe ele.

Mai astept inca o piesa importanta dar de data asta sub capota:-)...lung e drumul din japonia :sad:

doggz 16-05-08 10:22

N-aveti liniste baieti de loc pe acolo...ahh ? :D
Auzi, da' voi nu mai si munciti din cand in cand ? Bafta...frumoasa lucrare

fanete 16-05-08 11:13

foarte tari frate. ce visez si eu la niste coilovere....

yulasinio 17-05-08 00:02

@fanete: mersi, eu am visat la ele de cand am luat masina :D lasa ca timpul e inainte.

@doggz: de munca avem o gramada dar mai facem si noi cate ceva in timpul liber ;)

CJ-01-WOB 17-05-08 00:20

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1536843)
N-aveti liniste baieti de loc pe acolo...ahh ? :D
Auzi, da' voi nu mai si munciti din cand in cand ?

apoi vorba romanului : La toti n-i greu !:lol:

nice upgrades buddy , nu le uzi ? :drunk:

yulasinio 17-05-08 00:31

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1538082)
apoi vorba romanului : La toti n-i greu !:lol:

nice upgrades buddy , nu le uzi ? :drunk:

chiar n-a plouat de cand le-am pus pe masina dar stai linistit ca am pus vazelina pe el sa nu rugineasca :lol:
si vezi ca berea e in frigider ;)

yulasinio 21-05-08 22:48

8 Attachment(s)
Un mic update...
Sambata am fost cu masina la NCT(RAR) si am picat :sad: dar nu e mare lucru, bileta de directie pe dr si aliniamentul rotilor pe fata(vina mea ca nu am aliniat rotile dupa ce am pus suspensia :oops:)
Asa ca am luat ambele bilete sa nu mai am probleme si astazi le-am schimbat :D
Ahhhh si duminica am spalat motorul....a iesit bine avand in vedere ca nu l-am bibilit prea mult.
Si cateva poze....

Nicknamed_13 21-05-08 23:11

M-am uitat la poze inainte sa citesc textul.... WTF... joaca masinile popice..... lol. Prea devreme pt mine!

Bine ca ai scapat de o grija. Cand mai trebuie sa faci revizia urmatoare (RAR)?

yulasinio 21-05-08 23:20

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1546776)
M-am uitat la poze inainte sa citesc textul.... WTF... joaca masinile popice..... lol. Prea devreme pt mine!

Bine ca ai scapat de o grija. Cand mai trebuie sa faci revizia urmatoare (RAR)?

https://i241.photobucket.com/albums/f...llinglaugh.gif

Am sunat si m-am reprogramat pe vineri seara la 9.40. Astazi am schimbat repede bieletele iar vineri ma duc sa-mi aliniez rotile si gata.
Acum nu stiu pe ce perioada o sa primesc RAR-ul pt ca nu a mai fost facut din sept 05 :oops:

fullnoise 22-05-08 01:08

tu nu ai retur la oil catch can? :?:

yulasinio 22-05-08 01:22

Quote:

Originally Posted by fullnoise (Post 1546997)
tu nu ai retur la oil catch can? :?:

Nu, nu am retur de la el. Puteam sa ii pun dar trebuia sa mai trag un furtun aiurea. Am infundat numai gaura din filtru ;)

Nicknamed_13 22-05-08 06:42

Wow.... norocos. 2005..... Bine ca nu tre facut ca aici... odata la 6 luni.

All times are GMT +2. The time now is 22:14.

- Copyright 2026 4Tuning