![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Apropo de SSangYong-uri... Ca si masina,daca te leaga cineva la ochii cand te sui in ea... si dupaia o conduci... crede-ti-ma... e foarte confortabila... si merge bine. Asta pentru ca totul, la partea technica, e Mercedes-Benz
Dar urate tot raman. La fel ca si FJ Criuser |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
doamne urat e nissan tiida :|
http://www.movicenter.cl/imagenes/au...da%20sedan.jpg in poze mai arata cumva... dar in realitate... prima oara cand am vazut-o ma asteptam sa fie vreo marca chinezeasca... dar cand am vazut sigla de Nissan... ma rog nissan ba face un model dragut... ba o da in bara... si tot asa... |
hmmm...dragutica...s-ar potrivi unei femei.
|
normal ca-ti place la u tot ce e sedan e frumos inclusiv oribilitatea de 206sedan:|
|
2 Attachment(s)
a da si mai e si porcaria asta de o vad tot timpu pe strazile pitestiului cu nr de probe:| zici ca-i masina de-aia electrica:| mai rau 8-|
|
spatele ce o strica...in rest nu`i asa nasoala.Si la capitolul interior sta chiar bine,daca `iti scapa` mana in buzunar pt optionale;)
EDIT:ma refer la laguna |
Quote:
Tip : cap, corp, coada. Cu picioarele intre cap si coada. Acum taiem cu drujba coada tigrului si ne uitam din nou la el cand alearga : Ce vedem ? Eu zic ca un hatch. Asta e, n-ai ce-i face. Hatch-urile sunt niste masini castrate. Toate. Mai sunt si unele care in oribilitatea lor arata cat de cat dragut. Dar serios acuma...nu ti-ar pica fata sa te vada lumea in asa ceva ? Daca sa zicem ca tot ti-ar place fata si profilul unui 206 nu mai bine repari greseala, nu-i mai tai spatele si apoi poti sa spui zambitor ca te afli si tu intr-o MASINA, nu o castraciune ? |
Duplicate post, mea culpa.
|
noul seat toledo, alteea normal si xxl ,cordoba si golful 5 xxl
|
din ce ai enumerat tu acolo, cordoba e una dintre cele mai finute masini...
restul sunt nasoale, intr-adevar...deh, hatch-uri... |
Quote:
sti care e cheastia? ca exista doua feluri de hatchback-uri! Primul, este mult prea comunul model de hatchback care arata ca un minivan, si care e stilul pe care il foloseste toata lumea :rolleyes2 Al doilea, sunt hatch-urile gen Toyota Supra, Ford Probe, Mazda MX3, Mitsubishi Eclipse, etc, pe care in ultima vreme mai toata lumea a uitat cum se produc :cry: pentru mine, aceasta a doua categorie ofera masinile cel mai misto... alea gen minivan mai toate mi se par niste penibilitati trase la indigo, fara stil, si fara pic de suflet |
1 Attachment(s)
deci cand am vazut masina asta...am ramas fara cuvinte....zici ce e o omida
|
nu pare asa de rea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning