Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 30-04-10 01:00

Re: Drobeta Turnu Severin

Poate intereseaza pe cineva , dar zilele de 8-9 Mai ofera :

Drift - Serbia
Drag - Ungaria
VTM - Bucovat
Drag - Tulcea
Indemanare/Expo/Sound - Arad
Endurocross - Ciolpani
Karting - Bucuresti
Raliul Argesului - Transfagarasan

Deci , un weekend in care aveti de unde alege ! :lol:

Gangstah 30-04-10 22:49

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3322111)
Poate intereseaza pe cineva , dar zilele de 8-9 Mai ofera :

VTM - Bucovat

Deci , un weekend in care aveti de unde alege ! :lol:

knd mai exact e asta k as merge si eu acolo ???8):shock::twisted:

DoDo NSL 01-05-10 19:57

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3324245)
knd mai exact e asta k as merge si eu acolo ???8):shock::twisted:

VTM BUCOVAT 8-9 MAI

Programul evenimentului
8 Mai
ora 15.00 - 17.00:
- REVIZIE TEHNICĂ;
- REPARTIZAREA NUMERELOR DE CONCURS;
- ŞEDINŢA TEHNICĂ CU SPORTIVII.

Maşinile vor rămâne peste noapte în curtea ACR de unde se vor scoate în dimineaţa cursei, la ora 8.00. Se va pleca în coloană către Bucovăţ.

9 Mai
ora 8.00 - 9.30: înscrierea participanţilor din alte oraşe şi gruparea maşinilor pentru start.

Limita maximă a autovehiculelor înscrise în concurs: 40.

Taxa înscriere: 100 lei.

Timp alocat desfăşurării concursului 4h, în intervalul 10:00- 14:00. În funcţie de numărul de concurenţi şi de modul de desfăşurare al cursei, se va stabili numărul de urcări efectuate.

Poti sa ii anunti si pe ceilalti , WAL'u , Bitzu , Tiganu' ..

Gangstah 01-05-10 22:05

Vreau sa anunt k au inceput o serie de mici modificari la masinutza(Under Construction):

-bandouri usi scoase,sudata tabla
-bandouri bari fata + spate inlaturate si aduse barile la nivel cu fibra de sticla si kit de fibra
-stergator spate inlaturat (ramane problema dopului de la luneta care era pus dar din cauza presiunii acustice din masina nu a avut o viata lunga)
-emblema spate inlaturata; urmeaza tabla sudata in locul ei k sa ajunga la nivel cu haionul
-vopsirea masinii integral
-skimbata sonorizarea
-vopsirea jantelor(traim in Romania si dak iei un lucru de nou nu ai nici o sansa sa il mentii asa pentru mult timp)
-re-vopsirea etrierilor

nu stiu ce sa fac dak sa scot antena de pe plafon sau nu k e futaiul dracului deoarece tre sa desfac tapiteria de pe plafon k sa sudez (nu pot sa fac altfel deoarece din cauza presiunii acustice o sa sara cam orice dop)
:???::sad::rolleyes2:idea:;):twisted:
o sa revin cu poze pe parcursul procesului de cosmetizare si sunt deskis si la sugestii

Gangstah 01-05-10 22:08

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3325760)
Vreau sa anunt k au inceput o serie de mici modificari la masinutza(Under Construction):

-bandouri usi scoase,sudata tabla
-bandouri bari fata + spate inlaturate si aduse barile la nivel cu fibra de sticla si kit de fibra
-stergator spate inlaturat (ramane problema dopului de la luneta care era pus dar din cauza presiunii acustice din masina nu a avut o viata lunga)
-emblema spate inlaturata; urmeaza tabla sudata in locul ei k sa ajunga la nivel cu haionul
-vopsirea masinii integral
-skimbata sonorizarea
-vopsirea jantelor(traim in Romania si dak iei un lucru de nou nu ai nici o sansa sa il mentii asa pentru mult timp)
-re-vopsirea etrierilor

nu stiu ce sa fac dak sa scot antena de pe plafon sau nu k e futaiul dracului deoarece tre sa desfac tapiteria de pe plafon k sa sudez (nu pot sa fac altfel deoarece din cauza presiunii acustice o sa sara cam orice dop)
:???::sad::rolleyes2:idea:;):twisted:
o sa revin cu poze pe parcursul procesului de cosmetizare si sunt deskis si la sugestii

am uitat sa spun k s-a montat o alta capota la care am facut un fel de bad bou deoarece sunt pareri pro si contra(mie unul imi place ):twisted:

florin_andrey86 02-05-10 02:36

daca inca nu ai vopsit capota, te pot ajuta eu cu o parere de remediere ;) asta daca esti de acord.....bafta

DoDo NSL 02-05-10 16:00

1 Attachment(s)
Fiecare are gusturile lui , pana la urma masina trebuie facuta dupa gustul proprietarului !

eu inca imi sustin ideea ca cel mai frumos bad'boy'look pentru un golf4 este acesta :

Gangstah 02-05-10 21:09

10 Attachment(s)
UNDER CONSTRUCTION

Gangstah 02-05-10 21:14

6 Attachment(s)
tuning shit

Gangstah 03-05-10 19:10

27 Attachment(s)
munca d€ azi:shock::twisted::rolleyes2:!::???:

Gangstah 03-05-10 19:21

19 Attachment(s)
masina lui Tambrik d€ as€m€n€a Und€r Construction

robby_sev 03-05-10 20:27

ba baieti voi v-ati pus rau de tot pe munca ... ce sa va zic spor la treaba si sa vedem rezultatul final.

DoDo NSL 03-05-10 20:30

Grasule , pai tu ce vrei sa faci ma ?
sa vina lumea la tine la tuning , sau sa te ia lumea ca si cameraman la nunti , botezuri ? :))

florin_andrey86 03-05-10 21:25

bv baieti, spor la treaba.......

Gangstah 04-05-10 08:49

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 3330579)
Grasule , pai tu ce vrei sa faci ma ?
sa vina lumea la tine la tuning , sau sa te ia lumea ca si cameraman la nunti , botezuri ? :))

era o filmare la misto...nu tre sa fi sarcastic:???:

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning