![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sa nu moare topicu :D
|
sincer ? arata mai bine asa cu barile originale...
|
alea de fibra care le aveai erau superprost lucrate
|
sal , masina arata bine , si daca vrei so vopsesti tre sa renunti la dunga alba de pe spoilere si de pe usi .in rest masina e cool , apropo de schimbator merge si taiat intra perfect in viteze . Bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
felicitari simpla si frumoasa ;) incearca sa faci ceva cu aripile sa vina in linie la capota ;)
|
3 Attachment(s)
e mai belea asa decat q barile alea...hai sa iti arat yo un chit care mie imi plc mult de tot...e soooper....si imi mai plc kitu de pe TAU....multa bafta in continuare.......app ai vandut kitu k am vazut k il aveai de vanzare???
|
Quote:
Quote:
|
stii care e faza k:1 nu imi plc bara de spate
2 e prea scump 3 cu 4 mil imi iau din ala k pe tau si mie imi plc mai mult ala adik mult mai mult 5 ce imi plc ptn e bara pe fatza .... bafta in continuare... te astept pe la mn sa imi dai niste sfaturi:D;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Putzin polei si poc asta e si incepuse sa arate frumos
|
Nasol chiar incepuse sa arate frumos ..e bn ca nu a fost mai rau oricum acu e "Sezonul Tamponarilor" si eu mi-am spart prelungirea intr-un sant:cry:
|
In ct aici e belea cu poleiul, azi dimineata pe drumul valu lui traian - constanta, erau cel putin 5 masini tamponate - rasturnate in afara carosabilului. Daca nu esti atent ti-o furi. Ce ai de gand cu ea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning