![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Buun, in urma cu ceva pagini vi-am prezentat un Neuzer pe care-l vazusem, la 960 roni. De atunci am tot cautat ceva, tot asa, pana in 1000 RON. Am gasit ceva bicicleta Kross, poloneza, si anume asta: http://www.kross.pl/neo_eu/index.php...a=514&kod=2140 . Era la 990 ron, iar Hexagon V3 la 950. Mai era si Level A2 la 1300, dar nu E bani :|. Maine merg sa vad de Kelly`s-urile celor de la Doua Roti si sa mai vad daca nu au ceva nou cei de la magazinul cu Neuzer.
Pe moment astept pareri despre Kross-ul respectiv si eventual despre Kelly`s-uri. P.S: second-hand nu prea vreau, dar daca stiti ceva...super-mega-extra-hyper oferta...ar fi o solutie :lol: |
9 Attachment(s)
salut alls .....
as dori sa va prezint bitza mea ;);)8) un DHS cu totul modificat...de la performance la look ;):D astept pareri/ aa si ink ceva....am ceva misto :neon: :D:D si manusile cu care ma dau eu cu bitza :D:D (din cauza k mi s efac bataturi dupa 3-4 ture :D:D) si am o intrebare: 1 as dori sa-mi iau ceva sa ,a mea arata groaznic si niste manere de cauciuc pe ghidon.......(unde as putea gasi?) |
Nici macar rotiile nu le-ai dat jos cand ai vopsito?
E cam pe degeaba vopsirea... |
leam astupat calumea
si nu aveam scule :(:(:( si imi lua ft ft mult sa le scot rotile si toate piesele (credema proprie experienta :(:( ) |
cam asa ceva am si eu doar k e plina de zgarieturi si facuta praf
e pusa la treaba :) |
Quote:
|
uite...mareo....am fakt dezasamblarea totala a bicicletei cand am vopsit juamte cadrul in negru si mie luat 4-5 ore si nici scule nu am avut iar nici nu am de unde sa iau :|:| eu is multumit de cum a iesit,,,daca trebe sa refac lucrarea am sa o dezasamblez din nou ...
in legatura cu manere de cauciuc pt ghindon si ceva sa ...cv site?? niste sfaturi magazine?? cv? |
1 Attachment(s)
:)) bicicleta de bicicleta :))
|
1 Attachment(s)
My bike...
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...se-ieftin.html
bike de vanzare +piese..ieftin..pentru detalii pm,sau topicul de mai sus |
tricicleta a fost pusa pe butuci de un gras aseazaX(... i-a rupt o roata.. toata ziua am incercat 3 combinatii de roti pt spate.. si m-am hotarat... acum e montata.. am plecat sa-mi fac un dush.. si ... drift sesion.. pana-mi crapa vopseaua de pe ea:)))
bft all |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning