![]() |
Re: Bazar / Vinzari-Cumparari
Sa se stie...ptr. voi craiovenii... Vand anvelope noi, Dunlop, Continental, Michelin, Bridgestone...orice dimensiune...uleiuri , Valvoline , BP, Shell, OMV, la cele mai bune preturi. Pentru anvelope se ofera montaj gratuit!
mess/mail:[email protected] tel: 0727 500805 |
cat ma cost 2 dunlop sp 9000...215/40/17
|
Quote:
Nu mi-au venit decat pana pe `16 ...inclusiv! |
Quote:
|
vand subwoofer well si statie panasonic! putere 400 de watt. reali nu ma intrebatzi ca nu stiu, oricum se aude bine! pretul este de 5 mil am2oua. poze nu am o sa inecrc un link ceva dar cam zace lenea in mine. in caz ca este cineva interesat are nr meu mai jos ne inatlnim si le vede! ms
|
Quote:
continental de preferat |
vand si eu blitzuri delea de se pun in faruri! fac mai multe culori (galben albastre albe rosii) pret 450 de mii! tel e jos la semnatura! sunt montate pe masina mea daca vretzi sa le vedetzi!!
|
Cumpar bord de oltcit,numai daca este in stare buna!
|
Vand Samsung e810+hands-free, incarcator, carte si ce mai am pentru el. Telefonul are 30 si ceva de ore vorbite. Are camera rotativa, blitz etc.
Pret 450 RON negociabil. 0745305454 |
Vand Motorola V3-pret:4 mil 500
|
Quote:
|
nu vreau sa il schimb, vreau sa il vand... imi pare rau..
|
Cumpar V3 care se ofera...tel tre sa fie in stare excelenta preferabil garantie sunt dispus sa dau la schimb v535 full option plus +bani(ramane d negociat cat) sau daca nu 500 RON ce zicetzi??? ID vennomm6969...0729011906
|
Vand bara fata originala de BMW M3 AERO cu proiectoare plus accesorii. Pachetul complet in magazin este 950euro. La mine este 500euro. Pachetul este NOU. Se potriveste pe orice BMW seria 3 dupa '98. 0722.253.815, 0744.501.628, 0788.253.815.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning