![]() |
re: Colantari auto profesionale
8 Attachment(s)
Quote:
CU FOLIE ORACAL - CAPOTA : 200 RON - GRILA : 120 RON CU FOLIE 3M - CAPOTA : 420 RON - GRILA : 180 RON |
preturile includ si montarea ? as vrea sa stiu care este pretul cu tot cu montare pentru cea in relief
|
Quote:
|
Salut, am si eu un golf 3 in 5 usi (4+hayon) nu varianta break (variant), cu trapa pe plafon. As vrea sa stiu daca imi poti spune niste preturi informative pt o colantare....as vrea sa ii pun 2 dungi sport din fata pana in spate, gen volvo c30 parca era o pozape site la voi. M-ar interesa 2 dungi simple fara nimic mai mult. Masina e alba si presupun ca negru ar merge cel mai bine pe ea. Crezi ca ar merge sa ii pun eventual modelul carbon?
10x |
Revin cu inca o intrebare... cam cat ar dura montajul?
|
Quote:
Pretul pentru dungi din bara fata pana in bara spate de latime 20 - 5 - 20 cm (5 cm insemnand distanta dintre ele) costa 350 ron. Timp de executie : 3 ore Se decupeaza pe plotter si se aplica cu folie de transfer. In ici un caz separate, pentru ca nu se pastreaza distanta egala. |
3 Attachment(s)
Quote:
Intre timp va atasez poze cu un alt client care ne-a lasat fara o buna parte din materialul 3M - imitatie de carbon. Rezultatul se vede.......... |
pai o folie normala sau una gen carbon...acum nu stiu din punct de vedere tehnic cu care se poate face treaba asta.... si estetic cum ar arata cu folia aceea tip carbon in relief.....
Daca se face cu ploterul....tot nu inteleg cum ramane distanta egala intre ele... nu vad decat daca ar printa dungile si spatiul dintre ele... dar s-ar putea sa ma insel. multumesc |
5 Attachment(s)
Quote:
Estetic arata foarte bine cu negru (cu aceasta folie s-a facut si calculatia). Insa cu carbon pretul este de 1.200 ron si efectul este imens. La fel diferenta de calitate, de textura, de pret al materialului, etc. Mai jos inca o masina facuta cu verde si imitatie carbon pe lateral si pe capota. INAINTE --------- >>>> DUPA |
Quote:
Am apelat la serviciile lor si ii recomand cu incredere . Revin cu poze cu plafonul de la A4. |
4 Attachment(s)
Quote:
Momentan mai adaugam niste poze cu realizari. |
5 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare baieti, o intrebare:
cat ma ajunge o colantare pt o capota de solenza ( precizez ca vreau sa cumpar folia carbon si o montez eu in braila , ma interrseaza pretul?) ;) acest model ... |
Quote:
Pretul este de 32 euro/ mp + tva pentru material. La un simplu calcul, 155 x 122 = 1.891 mp x 32 = 60.51 euro + tva |
3 Attachment(s)
Cu ceva intarziere au ajuns si pozele .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning