![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Sa nu exageram , a fost frumos destul de bine organizat dar grupele sunt grupe ...liberele sunt un fel de antrenament.
@DOLB-mai postezi mult si inutil??Vorba lunga saracia omului. |
-Te leg de degetele cu coliere rapide Dolb......am spus ca ma gandesc la urmatoarea.......nu am spus ca o planific.....eu sper cat de curand.
-Esti constient Alfa ca daca faceam grupe......ne apuca batrenetea la venus-saturn.......locatia este cea mai incomoda.....greu cu publicul , greu cu parcul de start, foarte greu cu startul si publicul f aproape si greu cu parcul de finis ...unde intrau 20-24 de masini. |
o intrebare tampita cred dar sunt si cu curios ! :) cine era la start mai mare ca fizic si pletos? :)
|
ce va luati de mine?.. am si eu un post/pe pagina si gata sariti .. ok nu mai postez :D
|
-De ce intrebi :))))) ti ai luat-o? :))))
|
Quote:
Corect ...locatia nu era ideala pt grupe dar implicatia la grupe este alta. In concluzie a iesit misto fara probleme sa mai avem parte de asemenea curse. |
21 Attachment(s)
Inca 2-3-4 poze cu linia de sosire:
|
haha nu NSL ...dar intrebam si eu de curiozitate... altfel cum draq sa cunosc lumea .... cu unii asa unele ma mai stiu ..in fine un rasp ceva ?:) hai spune ca erai TU ! asa-i? :)
|
Quote:
dar ep aia cu golfu 4 cu crx .. cand a ratat startu' ala cu golfu .. ? |
Quote:
Shadow, n-am tras nici un cadru la cele ratate. Cursa ta(finish) eu o am dar...pe bucati:(...adica n-am prins cadru de ansamblu,mai ales ca m-am trezit tarziu sa trag iar distantza dintre voi era considerabila:) |
-Cel de la start si cu parul lung este Tano.....eu ma vezi prin poze cu pantaloni trening rosu .......si fara par :))))
|
atunci tu esti nu? :) mama cat off facem pt un raspuns simplu si la obiect :)))) daca nu esti nici tu ma las pagubas
ps: dar de leonul negru stie cienva cam cati cp avea (modelul anterior care mergea de rupea ) |
Quote:
|
frumos... :lol:
bine ca nu au fost mai multe masini ca acum terminam lista cu ele, am scris cu Peter de ne-a cazut mana :lol: un jandarm era cam suparat si ne punea sa ne luam de lume chiar daca se inclina un pic peste gard dar restu au fost ok si medicii de treaba, comentam cu ei acolo si cu domnu Psyho si Grigo :-) |
data viitoare te astept la intampinare cu o vesta ;) ... oricum a fost marfa ... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning