![]() |
Re: Club TICO
Pt. TM32CIP...Dar tatarman parbriz/luneta nu-ti place?Daca l-ai face pe fundal transparent(adica unde este negru sa fie transparent)in asa fel incat sa foloseasca fundalul negru-mat al stickerului tau...ai putea scoate si marginea alba...ar creea impresia ca parasolaru' este cu logo imprimat....
|
tatarmane hai sa ramana alea doua .. parbriz/luneta.... sunt dragute rau ... !!
|
v-ati hotarat baietii ?!
|
1 Attachment(s)
aplicat virtual:-) ;)
|
hai ma ca vine misto ... ce facem ?! ... pe care-l punem pana la urma ?!
|
Razvane,cred ca astia s-au suparat p noi:-P :D
|
tatarmane .... fara sa se supere nimeni ... io palea 2 mi le pun pe masina ..
pe bune ... cred ca toti ar trebui sa-mi ia exemplu ca se vede frumos indiferent de culoarea masinii ... !! !! |
eu unu va impartasesc ideea baietzi iar sa o luam logik, mereu vor fi pareri contra caci asha e omu, are ceva de comentat, eu zic ca arata bine desenele grafice realizate de tatarman si dupa cum am zis...cel cu ushile desfacute adik nr. 1 merge ok...si sper sa nu se mai lungeasca atat povestea si sa ramanem la aceea sigla.
|
...ultima cea cu negru e fenomenala... :) arata bine cred ca depaseste nr. 1....dar trebuie sa aleaga odata lumea k sa punem in picioare acest club
|
ovis io am VOTAT OFICIAL ptr cele doua ... parbriz/luneta
sunt super !! |
2 Attachment(s)
si eu votez pt tatarman luneta, ramane de vazut in care parte vine lipit :-) cat despre parbriz eu am banda neagra (mat) sus si o sa imi fac un sticker lung (pastrez logo'ul, scrisul, tot tot tot) sa-l aplic peste banda aia ........
.....poze cu parbrizu......... si .... ce beton arata tico fara spoiler :lol: :lol: jur ca-mi place !! :twisted: |
bestial... arata :) io zic sa se lipeasca stickerul pe luneta in partea stanga sus a soferului
|
small tip: inainte de osia spate e ultima imbinare a evacuarii, de unde se continua finala cu tzeava peste osia spate ....... dati aia jos si dati vreo 3 coxuri prin orash sa vedeti acolo fetze si fetze ale trecatorilor :lol: am circulat asha o dupamasa pana mi-a fost gata "finala" custom ....... iuresh fratilor, all eyes on me :lol: :lol: :lol: :lol: acelasi lucru si acum cu "noua" toba ....... alarme,chestii,babe lesinate ...... si vesnicul gand al "cunoscatorilor" : "ai sa-mi bag p____, asta crek e turbo" :rolleyes2 :lol:
ps: dak o masina suna, neaparat e turbo,nu ? :rolleyes2 :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: am auzit si eu remarci de genul asta...
S-o auzi pe a mea cum urla in turatii mari, n-am deloc site in tobe :twisted: |
v-ati hotarat in legatura cu sticker-ul ?! :) arata misto ala fara spoiler :) fiorotico :D :)
nu stiti si voi pe cineva care vinde jante pe 12 de tico ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning