![]() |
Re: Dacia C A G
Quote:
|
Dupa cum am mai spus nu pun xenoane ca nu am nevoie ca nu circul noaptea.
Cum fac si eu la break sa se deschida haionul din buton?????? |
Iei un motoras de inchidere centralizata, dai o gaura in ala care deschide portbagajul , bagi parghia metalica acolo si in motoras , fixezi motorasu, legi masa, tragi un plus cu buton cu revenire , pui si o sigura micuta pe traseu ca sa fie ok si cam asta e.
|
Da stiu ca tot asa am si la berlina ,dar la break este haionul prea greu si nu se deplaseaza de carligul de blocare ma gandeam sa pun un arc ceva sa-l impinga.Voi cum ati mai facut?
|
Dintre cei care au deschidere haion cu actuator puteti sa-mi pune-ti si mie o poza ceva ca mi-ar fi de ajutor.
|
3 Attachment(s)
Astazi am scos masina din barlog, am plimbat-o putin ca zacea de ceva vreme in garaj.
La break am terminat compartimentul motor, imediat dupa sarbatori cumpar vopsea si ma apuc de finisat. |
Ai mai lucrat ceva la break ? :-)
|
19 Attachment(s)
Las pozele sa vorbeasca:lol:
|
In seara asta am gasit putin timp liber si am montat aprinderea electronica.Acum sa vedem cum se va comporta pe parcurs,ca asa vad ca merge bine.Se monteaza spre surprinderea mea foarte usor.
|
Arata destul de bine Dacia... ;)
|
Multumesc!Arata dar si fuge foarte bine!:lol:
|
Quote:
|
Faina masina ta,imi place ce ai facut cu ea.Bafta pe viitorul cu ambele masini.
|
Masina nu mai are revizie tehnica din decembrie si nu a mai fost in alexandria din vara trecuta.Am scos-o doar pe la tara.
Multumesc pentru incurajari , cui ii place bine, cui nu, iar bine!Important este ca mie imi place.Poate ca nici mie nu-mi plac masinile altora dar macar le apreciez munca depusa.Parerile sunt impartite pentru ca nu toti oamenii sunt la fel asa si cu masinile. Multumesc inca odata. |
De ce nu incerci niste faruri de bmw cu lupe ?? Eu zic ca ar da mai bine si iti lumineaza si altfel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning