![]() |
re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
bai copilule de 15 ani...dependent de dra Silvia :)) vrei linkuri de mobile.de sa vezi preturi la nissan skyline/silvia/SX??Ce drq ma nu va mai bagati aiurea daca nu va pricepeti...
|
Am vazut cat costa o silvia,nu trebe sa imi zici tu mie adultule.:lol: Ii cam 6-7000 una bunicica.Da casa ajunga ca aia mai tre sa bagi ceva bani buni.Poate am exagerat 50000 da la 20000 ajungi cu ea dupa ce ii totul facut la ea(vreo 350-400 cp).Daca poti sa o scoti mai ieftin esti tare.:rolleyes2
|
Nu am mai putut da edit:
Ca sa nu ma acuzi ca vorbesc aiurea iti spun cat am calculat ca as baga eu intr-o silvia s14 pt a o face masina de competitie:aproz 26500 euro fara electronica si vopsea.Deci as putea baga intr-o masina aprox 30000 euro.Mai punem 6000-7000 pretul masinii =>36-37 mii euro.Scump domnu scump.;) |
Si daca calculele tale sunt corecte tot f scump iese...Tengu a procedat corect in aducerea masiniilor sale din Japonia, cu sau fara tuning iese de cel putin 2 ori mai ieftin decat daca ar lua o masina stock(japoneza) in europa si ar tuna-o acolo...Pretul de achizitie al S14 care urmeaza sa ajunga in Ro...incepe undeva pe la 7500Eu si maxim 15000Eu...(astea sunt preturi transformate din yeni jap) plus transportul pana in Europa...
|
Salutari tuturor,
Nu prea am mai avut timp de forum, in ultimele doua saptamini am alergat din avioane in masini etc... Dupa mai multe zboruri interne in africa de sud si dupa ce am reusit sa imi aduc si al doilea skyline din port din africa am urcat in avion spre romania. Am ajuns acasa in ajunul pastelor si am lucrat de paste pe rx7-le rosu am skimbat suspensia cu una de drift am skimbat bucsi cu altele de drift am montat gt-wing-ul ..etc Acu cateva zile am ajuns in ungaria unde am mai lucrat la masina la service-ul specializat la dl Kincses. Ieri si astazi a fost concursul de drift... abia am ajuns acasa si sunt mort de oboseala. Am poze si filmulete multe de la eveniment.... o sa deschid un topic special cu o relatare detaliata. Participarea unui roman la un concurs de drift in afara tarii .. In cea ce priveste S14 cumparat din japan a fost foarte scump din cauza ca e masina preparata special pt campionatul de drift din Japonia. Iar cu imatriculatul si etc in romania o sa treaca de 35 000EUR oricum eu tot sustin ca e ieftina .... vroiam sa pun smiley dar sunt in budappesta si nu inteleg nimik din tastatura asta .... smiliey again |
Adevarul e ca si asa e ieftina avand in vedere modificarile care le are...chiar ma uitam la lista de mods de pe celalalt topic si cateva din piesele alea sunt chiar scumpe...sa nu mai vb de manopera...
|
Deci am avut dreptate cu pretul.Din pacat am si primit avertisment pt ca vb aiurea.Of of,moderatorii astia.....:rolleyes2
|
Bugetele la drifteri difera ca in orice alt motorport...S14le din discutie e pregatit profi cu multi bani investiti in el...dar asta nu inseamna ca nu poti face drift cu o masina mult mai ieftina...defapt ce am observat eu in majoritatea campionatelor de drift sunt putine masini cu adevarat pregatite...doar echipele de top cu sponsorizari majore de obicei...restul se descurca cu ce au...oricum in sportul asta masina conteaza mai putin...soferul e cheia ;)
|
Eu zic ca daca schimbi complet suspensia,pui cv frane bune(nu f scumpe),alte roti,toba si filtre+traseu sport e de ajuns.Eventual si un intercooler nou.Deci 4000 euro cam ajung pt ceva de baza.
|
Parerea mea e ca ideal ar trebui o masina rwd in jur de 1200kg, motor turbo(nu neaparat dar se preteaza mult mai bine) peste 200 cai(sau alte combinatii de greutate mica/putere medie), un diferential autoblocant neaparat, suspensie drift si eventual si frane mai bune...posibil si alte ranforsari ale caroseriei, roll-bar etc....asta ar fi baza...
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
Quote:
La tine toate masinile costa 50000 EURO? ONtopic : Sa te bucuri de ea. |
Re:
Quote:
Pe langa pret se mai adauga TVA (19% pretul de pe factura) 10% Taxe vamale(masina din afara UE) taxe de transport 1500$-$2000 si nu in ultimul rand taxa de prima inmatriculare. |
Re: TENGU - Project Drift Johannesburg - Rx7 type R FD3
Am mai vazut pe ebay.com o Mazda RX7 cu motor de Camaro :).
Motorul de pe Mazda ce-ai facut cu el? |
Quote:
|
super tare masina as vrea so vad si eu pe viu da nu prea cred ca o sa reusesc numa dac treci cu ea si prin timisoara:D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning