![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
ce ceri tu e o sarcina imposibila, esti constient :)
cel mai important sfat pe care ti-l pot da, desi poate suna a cliseu, este sa fii cat mai mult tu insuti, si sa fii sigur pe tine. siguranta impune, sa stii :) ia-l ca imagine mentala pe un coleg de liceu de-al tau mai popular, sa sa zicem pe vreun pusti de bani-gata pe care-l cunosti. ia de la el siguranta (nu si nesimtirea, ca aia vine deobicei la pachet:) ) si de cate ori ai in fata ta o tipa pe care ti-ar placea sa o cuceresti pune-l pe el in pielea ta(ce ar face el, ce i-ar spune, cum ar aborda-o, etc) fara sa pari fortat, fa-o degajat si natural, ca si cum ai vorbi cu colegul tau de banca, fara sa apesi prea tare, fara propuneri prea tupeiste, si fara sa fii nesimtit(e esential). colege ai destule in liceu, deci "material de studiu" este suficient, si o sa te perfectionezi pe parcurs. p.s.: sa nu dai doi bani pe faptul ca poate n-o sa pici prea bine in picioare de fiecare data, nu o sa tina nimeni cont de asta :) |
....de o vreme incoace am o boala incredibila pe o specie.anume : barbatul frustrat.el,poate fi recunoscut si in trafic,foarte usor,dupa masina de culoare "luna" (nu ma apuc sa detaliez si semnul de pe capota ca iara imi iau ceaiul),care da flashuri,claxoneaza,schimba benzile de nebun...dar oricum nu inainteaza,ridica mana la o femeie,si parerea lui este ca ea e pe locul trei,ca dupa barbati momentan e delfinul si abia dupa aia femeia...
inca un caracteristic ar mai fi,ca exemplarul speciei mai sus amintite devine deosebit de agresiv cind vede, ca un barbat adevarat reuseste sa intra in vorba cu o femeie..iar daca ,doamne fereste este vizibila ca ea il place,omul nostru frustrat devine chiar ostil.... zic toate astea,ca ieri am vorbit cu un amic drag de al meu,care mi-a zis ca seful lui e cam irational in ultima vreme..mi-a zis si exemple obiective...si cam in 3 minute i-am recomandat,sa faca bine cu colegul,sa puna niste bani si sa aduca o donsoara pentru d-l sef...si se va schimba totul ca printr-o minune!;) so,inainte sa va plingeti ca v-a lasat femeia pentru altul, care are masina bengoasa,sau ca i-ati dat TOT si a ajuns in bratele altuia,ia ginditi-va bine cum s-a intimplat asta?;) am aici in lista de mess un status : "asa-i femeia ii place ideea : sa fie atinsa,zi de zi incinsa,ea se simte bine,ii place de tine,dar e curioasa cum e la altul acasa..." well...ramii tu ala care o atinge,si nu o sa ai probleme,iti garantez io..ca te trezesti ca te fugareste cu patul dupa ea! ...si mai am pe cineva aici,care niciodata nu s-a plins ca nu il vrea femeia/femeile...si dacia lui numai de aia a fost vinovata ca nu a vrut sa mearga mai mult de X km/h....desi nu are nici el puteri paranormale,va asigur :) |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
asta mi se pare cel mai bun, mai complet si mai misto post de pe topicul asta foarte tare :lol: |
haha ..ala cu statusul cu femeia eu sunt RECUNOSC ! dar nu e ceva subiectiv... e pus asa de plictiseala si ca mi-a placut in mod deosebit! si l-am pus oarecum cu dedicatie stii tu trixi pentru domnu de 28 de ani cu 9 ani de relatie de i-am furat eu fata :D , nicidecum ca as suferi eu dupa PRIETENA MEA care m-a lasat si sa ma razbun am bagat acest status :)
Se schimba acum situatia nu? :twisted: |
exact!;)
stai tu linistit ca mai sunt si altii, care isi pierd femeia dupa muuulti ani,din cauza unui barbat muuult mai tanar :) |
ceea ce mie mi se pare trist ... dar nah
|
nu nu, nu-i asa, problema e la el, the mighty owner, ca nu mai da 2 bani gauriti pe ce are langa el, il considera un bun proprietate, un dat, de la sine inteles, si s-ar putea ca treaba asta sa nu fie apreciata si de cealalta jumatate...
|
dc trist..lumea cu timpul ar trebui sa se maturizeze..tu AI RAMANE cu una doar de dragul a 9 ani daca nu mai simti ca esti fericit si nu mai esti implinit si sa-ti duci toata viata de rapa? EU NU CRED ! Parerea mea e ca atunci cand dai de o pers mai buna din toate punctele,care te face sa te simti altfel,esti fericita nu cum era treaba pana acum MONOTONA, ar cam trebui sa dai obisnuinta unor ani in spate si sa-ti vezi de viata ta ..
Sa nu uitam ca adevarate relatii nu se incep la 16 ani cand esti in limba mori dupa acea pers si numai ea exista ! un om isi gaseste cu adevarat perechea undeva mai sus ..unde are deja o maturitate si stie altfel sa aleaga prioritatile! in fine vorba lunga saracia omului! fiecare e altfel..fiecare are parte de alte cazuri si tot asa :) edit: EXACT ALEKS ! |
...trist este,ca omul este ferm convins ca simplul fapt ca are pe cineva de multi ani linga el,ii da dreptul sa nu mai faca nimica pentru persoana aia...ca femeie...da,intr-adevar este foarte trist!
poti sa ma crezi pe cuvint,ca nu este femeie pe lumea asta care asa se casatoreste ca se gindeste la asa un sfarsit...;)dar exact cum a zis eugen,daca simti ca pana aici a fost..nu e voie sa stai si sa rabzi,ca vezi doamne,am belit deja x ani ,hai sa imi mai belesc toata viata! |
Eu sunt cel cu seful frustrat :lol::lol::lol: , Trixi ne-ai dat in primire ,
Sunt multe de discutat , dar in aceasta seara o sa ma rezum la paragraul lui Eugen , acela ca undeva mai sus iti gasesti perechea ...nu e regula , sunt persoane cel putin eu asta gasesc care nu gandesc matur :???: desi au o varsta , nu sunt ratioanele , desi se bat in piept ca ele sunt bla, bla si nu au tangenta cu rationalul.., :rolleyes2 |
da dar trebuie sa credem ca totusi sunt mai mature decat erau in urma cu 1-2-3-4-5 ani ! :) se vrea evolutie ! macar pe asta sa ne bazam
|
Dar să nu rămānem doar cu baza asta...ne trebuie o certitudine ;)
Sunt mai mature decāt acum 3-5 ani dar privesc din alte unghiuri imature :D |
...fostul are acum pe una de vreo 30 de ani asa.bine, ca o are de vreo 8 ani dar,nah...acum a avansat-o pe postul de "oficiala"
...saptamina asta,din cate mi-a zis fiul meu,fata a luat masina lui,a plecat singura la strand, iar el si fiul meu erau acasa fara o alta masina... sambata au fost in vizita la sora lui,cu mama cu copilul cu tot,seara a dus-o pe d-soara acasa la ea,si el s-a intors sa doarma cu copilul...iar duminica a plecat la strand cu prietenii lui,cit copilul a fost cu mine. in restul zilelor nu stiu daca efectiv s-au intilnit ziua.noaptea sigur nu,ca fiul meu face scandal daca ea e in casa....(fata traieste cu parintii deci alte alternative nu sunt :) ) va intreb eu, daca atata atentie da d-soarei in prima luna de relatie,va dati seama ce fel de barbat este el? este de mirare ca sunt indragostita de un barbat mai mic decit mine,care este curios si de crema pe care am zis ca am cumparat-o,si ma cauta si noaptea in somn? asta este greseala principala pe care o fac barbatii! isi neglijeaza femeile,pentru ca sunt mult prea increzatori in puterea siglei de pe masina pe care o conduc,si au o parere mult prea buna despre ei insisi... |
trixi nu generaliza!!ala care reuseste sa inteleaga femeile are multe beri de la mine :)
|
chiar nu generalizez..dar poti sa ma crezi pe cuvint,ca sunt o persoana care poate sa se faca inteleasa al naibii de bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning