![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
6 Attachment(s)
Alte poze..c HANNEMAN in rolul principal..iar NEA VASILE in cel secundar pe care intotdeauna in doare`n basca de ce se intapla in jurul lui..
Noile scaune pe care le primeste kezulica! |
asa bro`!:twisted::twisted:
|
sunt foarte tari scaunele noi :D
pele neagra :D si evl'u tot d'alea primeste :D doar ca de pisica.. :D astea nu par de pisica, s-ar putea sa ma insel. . il termini pana-n craiova kezule ? p.s: ai cea mai vaga idee de ce imi uda bujiile ? ai avut problema asta cu ea ? cu motoru vechi zic,cu 2.5 12v .. |
am avut am impresia inainte sa`l fac..dar le`am schimbat si mergea,schimba fise bujii noi si e ok!daca nu vino la garaj sa o migalim putin:)
da..eu sper sa terminam sa mergem toti claie peste gramada!acum...nu ramane decat doamne ajuta:) bafta! |
ms kezzule...esti f de treaba,ma pui sa umblu pe drumuri degeaba.
|
m`am hotarat sa`l pastrez si chiar asta am facut!ti`or ajunge banii intr`o zi 2!sal
|
Quote:
|
ce faci frate....?cum merge roaba..:))?.......trebuie sa va mai fac o vizita sa mai radem si noi putin.........
hai bafta...... |
...hai domnu sa vedem odata masina aia:!:..ce mai tot bobinezi la ea?:lol:
|
asa ma nebun mic, scoate odata ursu sa k sa le fasaim impreuna pe strada :D
|
coco nu mai e nimik nou ....k sa ne prezinti si u aici ?
|
kezz`ule nu ai mai dat nici un semn pentru armatura aia ... daca mai e nevoie sti cum poti sa dai de mine ... te salut si bafta cu turbatul
|
kezz chiar nu vrei sa ne mai prezinti nimik ????
|
6 Attachment(s)
ce salam sa mai postez..de 1 mai fiecare face ce poate..unii se chinui la gratar altii mananca:P
masina este in mare parte gata..intercoolerul este montat,de luni incolo se incepe lucrarea la ce a mai ramas pe sus..tubulatura bobinele de pus,uleiul si cheie..iar pe dedesupt dupa ce am pus puntea cu discuri au mai ramas planetarele si grupul! in rest e ok! |
...hai domnu k nu mai ai mult...bafta sa ai in continuare!!!!
...p.s...foarte faine jantele;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning