Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/34312-oltcit-12trs-dj-05-wdj.html)

DJ-01-CEW 11-01-09 11:03

re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 1972229)
Salutare,

asa am patit si eu cu a mea,de multe ori este din cauza benzinei folosite ,eu de fel bag numai de la rompetrol benzina fara plumb cea cu 3 lei si un pic,dar acum cateva zile am bagat mai eftima unpic de la rompetrol si m-a punea in cap , i se dadusera peste cap toate reglajele,nu mai tragea,nu mai tinea relantii (care il aveam reglat la 600-700) ,ce-am facut... am umblat iar la reglaje,i-am marit aerul cu o juma de tura si prin talpa i-am mai dat tot asa o juma de tura,acum nu mai am probleme cu el.Vazui ca nu aveti carburator ... eu mai am unul de 1300 solex pe aici prin casa...cu toate nebuniile pe el...si din cate imi aduc aminte ultima oara cand l-am dat jos de pe masina era reglat bine.care vrea poate facem ceva :P

0770480531........ti-l cumpar eu, dar depinde in ce bani il dai.

valib 11-01-09 11:23

Quote:

Originally Posted by vallycr (Post 1970611)
Dupa curatarea cu sarma pompa isi revenea . E semn clar dupa parerea mea ca pompa e dusa si trebuie schimbata.

nu te supara...dar cum adica bagi sarma in pompa?
pompa are o membrana de cauciuc in interior, iar daca o perforezi se duce pompa naibii

vallycr 11-01-09 11:34

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1972377)
nu te supara...dar cum adica bagi sarma in pompa?
pompa are o membrana de cauciuc in interior, iar daca o perforezi se duce pompa naibii

Salut , da ai dreptate , dar bag numai in partea iesita . acolo cred ca se infunda . O sa o schimb zilele astea pentru ca , cred ca ea e cauza tuturor problemelor.

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 1972229)
Salutare,

asa am patit si eu cu a mea,de multe ori este din cauza benzinei folosite ,eu de fel bag numai de la rompetrol benzina fara plumb cea cu 3 lei si un pic,dar acum cateva zile am bagat mai eftima unpic de la rompetrol si m-a punea in cap , i se dadusera peste cap toate reglajele,nu mai tragea,nu mai tinea relantii (care il aveam reglat la 600-700) ,ce-am facut... am umblat iar la reglaje,i-am marit aerul cu o juma de tura si prin talpa i-am mai dat tot asa o juma de tura,acum nu mai am probleme cu el.Vazui ca nu aveti carburator ... eu mai am unul de 1300 solex pe aici prin casa...cu toate nebuniile pe el...si din cate imi aduc aminte ultima oara cand l-am dat jos de pe masina era reglat bine.care vrea poate facem ceva :P

Salut . Bag numai efix de la rompetrol , foarte rar de la omv si petrom . Nu cred ca este din cauza benzinei pt ca la fel face cu orice benzina. Cat despre carburator poate imi dai un mesaj privat cu pretul lui , sau poate ne combinam cumva cu alte piese.

Mersi frumos. O zi buna .

Andutu TZH 11-01-09 13:11

Eu as zice sa te uiti sa nu fie rezervoru plin de mizerie,sa nu schimbi pompa degeaba,ca pompa aia nu se infunda singura asa de nebuna.

Dumitru Cristian 11-01-09 15:23

Filtru de benzina l-ai mai schimbat?!

vallycr 11-01-09 16:23

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 1973048)
Filtru de benzina l-ai mai schimbat?!

e nou :sad:

Andutu TZH 11-01-09 16:35

Ce este nou filtrul sau rezervorul,si chiar daca este nou filtrul daca ai gunoi mult trece,eu am patit-o cu filtru nou de 2 saptamani si cand am scos filtrul nu imi venea sa cred ce este in el:shock:Sper sa ai rabdare cu masina asta,mie chiar mi-a testat si imi testeaza toate limitele

Danutz Bratosin 11-01-09 16:47

Fratilor aveti atatia mecanici in Craiova aia....exista unii priceputi care au si oltcit-uri (Dany PMD...si multii altii) luati legatura cu vre-unu din ei si faceti-va o programare:yes:...o problema este undeva si voi din cate vad nu prea dati de ea...nu sunteti profesionisti dar puteti apela la unul! nu toate oltcit-urile fac asa...eu sincer a mea NICIODATA nu mi-a facut ce v-a facut voua...poate aveti ceva mai special voi:-Paltceva nu vad:)

vallycr 11-01-09 18:25

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1973254)
Fratilor aveti atatia mecanici in Craiova aia....exista unii priceputi care au si oltcit-uri (Dany PMD...si multii altii) luati legatura cu vre-unu din ei si faceti-va o programare:yes:...o problema este undeva si voi din cate vad nu prea dati de ea...nu sunteti profesionisti dar puteti apela la unul! nu toate oltcit-urile fac asa...eu sincer a mea NICIODATA nu mi-a facut ce v-a facut voua...poate aveti ceva mai special voi:-Paltceva nu vad:)

Nu are ce buba mare sa aibe , motorul e nou . Probabil imi scapa ceva pe undeva , o sa schimb maine pompa , o sa ma ajute si micu cu carburatorul si ii voi da de cap .

pentrut tzh : rezervorul probabil e plin de gunoi , la primavara montez unul nou.

Dumitru Cristian 11-01-09 20:20

Motorul e nou. Hmmmmm adica si carburator si delcou si chiulase, axe culbutori, culbutori, ambielaj, set motor, cuzineti, carter, pompa ulei, distributie, pompa benzina..... sunt noi?

DJ-01-CEW 11-01-09 22:10

Quote:

Originally Posted by vallycr (Post 1973505)
Nu are ce buba mare sa aibe , motorul e nou . Probabil imi scapa ceva pe undeva , o sa schimb maine pompa , o sa ma ajute si micu cu carburatorul si ii voi da de cap .

pentrut tzh : rezervorul probabil e plin de gunoi , la primavara montez unul nou.

te servesc eu cu rezervor si cu pompa de benzina......pacat ca nu ai ascultat sfatul meu cu suflatul returului.......oricum...bafta in continuare.

si inca ceva....mai monteaza un filtru de benzina si spatele pompei....

vallycr 12-01-09 11:16

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 1973830)
Motorul e nou. Hmmmmm adica si carburator si delcou si chiulase, axe culbutori, culbutori, ambielaj, set motor, cuzineti, carter, pompa ulei, distributie, pompa benzina..... sunt noi?

carburator Sh , delcou Sh , chiulasa una noua si una de franta , ambielaj nou, set motor franta SH, Cuzineti Franta NOI, Carter NOU, Pompa ulei SH verificata , Distributie noua, pompa benzina Sh , Segmenti Noi, Vibrochen NOU .

pentru cipri : am facut rost de pompa , ramane sa vedem cu rezervorul .. e nou? ai cumva si firele pentru sonda de benzina?

p.s. incep sa cred ca mergea asa din pompa nu din carburator.

2p.s.- carterul NOU - in sensul ca a fost frezat cu scule speciale din fabrica a ajuns la valorile de fabrica ,nu mai pierde pic de presiune.

Dumitru Cristian 12-01-09 16:52

Carterul tot sh ramane, dar refacut. Asta inseamna ca daca eu am carterul original pe masina si nu are nici pe dracu' ii nou?! Mai e mult pana motorul tau sa fie nou, cap coada cum zici tu....
Care e diferenta intre ambielaj si vibrochen?:lol::lol:

julaikos 12-01-09 17:01

carterul e carter in afara de gaurile filetate care le are in el,nu vad ce s-ar putea strica la el ca sa fie nevoie sa-l inlocuiesti cu altul nou
ia zi-ne tu care e diferenta intre ambielaj si vibrochen?:P(tu D.cristian :P )

Dumitru Cristian 12-01-09 17:40

Nu ma refer la faptul ca s-ar uza sau ceva, dar daca zici ca ai motor NOU, inseamna ca absolut totul e nou... Stiu ca nu se uzeaza nimic dar ma oftica lucrurile astea.
Ambielaj si vibrochen e unul si acelasi lucru, vibrochen fiind cuvantul romanesc pentru "villebrequin" din Franceza.

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning