![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
Quote:
|
Quote:
pompa are o membrana de cauciuc in interior, iar daca o perforezi se duce pompa naibii |
Quote:
Quote:
Salut . Bag numai efix de la rompetrol , foarte rar de la omv si petrom . Nu cred ca este din cauza benzinei pt ca la fel face cu orice benzina. Cat despre carburator poate imi dai un mesaj privat cu pretul lui , sau poate ne combinam cumva cu alte piese. Mersi frumos. O zi buna . |
Eu as zice sa te uiti sa nu fie rezervoru plin de mizerie,sa nu schimbi pompa degeaba,ca pompa aia nu se infunda singura asa de nebuna.
|
Filtru de benzina l-ai mai schimbat?!
|
Quote:
|
Ce este nou filtrul sau rezervorul,si chiar daca este nou filtrul daca ai gunoi mult trece,eu am patit-o cu filtru nou de 2 saptamani si cand am scos filtrul nu imi venea sa cred ce este in el:shock:Sper sa ai rabdare cu masina asta,mie chiar mi-a testat si imi testeaza toate limitele
|
Fratilor aveti atatia mecanici in Craiova aia....exista unii priceputi care au si oltcit-uri (Dany PMD...si multii altii) luati legatura cu vre-unu din ei si faceti-va o programare:yes:...o problema este undeva si voi din cate vad nu prea dati de ea...nu sunteti profesionisti dar puteti apela la unul! nu toate oltcit-urile fac asa...eu sincer a mea NICIODATA nu mi-a facut ce v-a facut voua...poate aveti ceva mai special voi:-Paltceva nu vad:)
|
Quote:
pentrut tzh : rezervorul probabil e plin de gunoi , la primavara montez unul nou. |
Motorul e nou. Hmmmmm adica si carburator si delcou si chiulase, axe culbutori, culbutori, ambielaj, set motor, cuzineti, carter, pompa ulei, distributie, pompa benzina..... sunt noi?
|
Quote:
si inca ceva....mai monteaza un filtru de benzina si spatele pompei.... |
Quote:
pentru cipri : am facut rost de pompa , ramane sa vedem cu rezervorul .. e nou? ai cumva si firele pentru sonda de benzina? p.s. incep sa cred ca mergea asa din pompa nu din carburator. 2p.s.- carterul NOU - in sensul ca a fost frezat cu scule speciale din fabrica a ajuns la valorile de fabrica ,nu mai pierde pic de presiune. |
Carterul tot sh ramane, dar refacut. Asta inseamna ca daca eu am carterul original pe masina si nu are nici pe dracu' ii nou?! Mai e mult pana motorul tau sa fie nou, cap coada cum zici tu....
Care e diferenta intre ambielaj si vibrochen?:lol::lol: |
carterul e carter in afara de gaurile filetate care le are in el,nu vad ce s-ar putea strica la el ca sa fie nevoie sa-l inlocuiesti cu altul nou
ia zi-ne tu care e diferenta intre ambielaj si vibrochen?:P(tu D.cristian :P ) |
Nu ma refer la faptul ca s-ar uza sau ceva, dar daca zici ca ai motor NOU, inseamna ca absolut totul e nou... Stiu ca nu se uzeaza nimic dar ma oftica lucrurile astea.
Ambielaj si vibrochen e unul si acelasi lucru, vibrochen fiind cuvantul romanesc pentru "villebrequin" din Franceza. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning