![]() |
Re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Quote:
|
Quote:
mai are rost vreun comentariu :?: |
De cand 1.9 tdi sunt in 16 supape? Limited edition :eyebrow:
|
Scrie si pe gugal de 1.9tdi dohc.
S-a pus pe un singur A6 in Anglia. |
Ai dreptate.Acum am gasit pe goagal ca modelul este unicat si din cauza celor 8 supape in plus atinge si 245 km/h. My bad
|
220 km/h cu un audi A4 1.8 turbo 150 de ponei :D
|
Quote:
|
Era ironic acea completare, vis-a-vis de ceea ce viteze publică unii zmei pe aici cu 19 tedei, dar mai aveau pedală...
|
235 in bord si 225 pe GPS - A4 B5 1.8T Quattro (150 PS stock) si nu numai avea nici un pic de pedala desi cred ca a ramas un pic de semn in covoras :lol:
|
Again :arrow:, de data asta doar 145 mph , GPS 141 mph , era in a 6-a :) oricum mai avea pedala ... :twisted: :-) :hahano: |
Anunta-ne cand a atins 200 mph, ca la 145 e joaca de copii pana si lastunul prinde mai mult
|
Quote:
145 mp/h = 233.35 km/h , si 200 mp/h = 321.87 km/h , ar fi deja vise :) |
Quote:
nu stau sa critic, dar frate-meu cu 2.5 tdi de 150 cp a prins 240 pe bord si nu mai avea pedala. |
Am si scris 200 MPH si acelasi lucru 2.5 tdi 155cp 240 maaaaaaaxim, plus ca nu am observat explicatia pt 1.9 16v si am verificat la un service pe autox service specializat vag, nu am gasit 1.9 in 16v pe nici o masina vreodata in istorie. Daca nu te superi sa zici ce cod motor ai? (scrie in talon)
|
Quote:
PS: In England , nu exista "talonul" masinii , daca nu stiai poti cauta pe gogule PS2: Multe masini cum a fost si a mea avea limita la 225km/h , poate de aceasta se prind doar cate 200km/h :) , scria si in cartea ei : restricted at 225 km/h PS3: eram la vale cu 145MPH :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning