![]() |
Re: Masina mea
Quote:
|
cat te-au costat angelii?
|
50 ron..Daca te intereseaza cand ne intalnim poti vedea mai de aproape...sunt foarte bine realizati!!
|
Poate convingem sa intre cercele" alea si la Nova...ar fi ..prea beton
|
Le`ai facut tu cum arata shaul ala din videoclip?? sau le`ai cumparat?
|
Quote:
P.S. LE-AM CUMPARAT,MI-E PREA LENE SA LE FAC EU SI IN PLUS LA BANI CAM TOT AKOLO AJUNGEAM... |
o sa vreau si eu..ca m am cam saturat de beculetele alea de pozitie:evil:
|
Sa zici cand vreio si vb cu baiatul sa iti faca!!!:)Da un pm cu id-ul tau de mess
|
|
de parca ai fi tu vreun mare tuner :-j ai si tu un logan prapadit ,ai catigat de cateva ori la liniute si acum te crezi mare carnat..si apropo TEHNILOGIE scrie doar un analfabet...SE SCRIE TEHNOLOGIE da cred ca e un cuvant cam greu pentru intelectul tau
|
mare grija si loganul meu are 1.6 16v si nu degeaba mi se spune grand turbo.... mai are putin si o sa-l vedeti pe strazi cum trage aaaaaaaaa.........trage fffff rau si o sa te vad atunci domnul sej cum ai sa plangi
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ! uneori nu masina conteaza..ci si soferul ! :) ai ramane masca ce paote face de ex o fabia diesel in traficul din buc pe langa un chayenne ! iar la liniutza primele 2 trepte sunt esentiale mai ales ca aveti la fel masinile :)
si prietene nu mai fa posturi consecutive..nu le poti gandi deodata? doar la interval procesezi? ce naiba .. vb frumos ca e forum nu cariera |
Quote:
|
Numa jmecheri in tl asta :|
|
Da... era Cubanez de fapt :lol: ... deci userul e fals, facut special pt asta... al draq ce e... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning