![]() |
Re: MK3 - G E K
Sincer, fara sa te superi pe mine sau sa o iei ca pe o insulta, ar merge niste buze mai late pe fata... daca pe spate ai de 3, pe fata ar merge un 1,5 2... stiu sunt scumpe dar cred ca ar face o mare diferenta din punct de vedere vizual, este foarte lata de spate si ingusta de fata:-P
Oricum jantele sunt criminale:D |
Quote:
Mi-o fac exact cum vreau , nu dupa cum vor alti. Si iti zic inca ceva live e altceva se vede total diferit fata de poze , asta cred ca pot sa garanteze baietii care stiu live masina. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu e un etalon legat de jante, dar ma gandesc ca sunt inguste pe fata si prea late pe spate, si eu am late pe spate si inguste pe fata da diferenta intre ele este de 1 inci:-P oricum vorba ta, fie care isi face si isi pune ce ii place lui pe masina, daca fiecare ar face la fel nu am mai fi diferiti nu? |
6 Attachment(s)
Dupa o foarte mare perioada in care a "zacut" in parcare am zis astazi sa o scot la plimbare si cu ocazia asta la insistentele unui prieten am facut si cateva poze ....
Am rezolvat probleme cu scaunul la pasager fiind fix pe pozitie acum urmeaza volanul deep 380mm/90mm. In rest pentru moment curatenie , benzina si sper sa ma bucur de ea sezonul acesta ... |
Arata bine Volf-ul,toba ar mai trebui schimbata ...in rest Big Like.
|
frumoasa masina .. dar parca rotile spate stau un pic aiurea .. cel putin las-o mai jos si tragele un camber negativ.. prea frumoase rotile .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi place masina , cu gust facuta , frumoase si pozele :P .
Am un sfat daca nu te superi :D : Buza aceea ar trebui si ea vopsita/infoliata , se vede cam aiurea , asa aveam si eu la GOLF si am pus folie si jos acolo , dupa parerea mea se vede mai ok . Daca tie iti place cum e asa , asta e cel mai important :P . |
Stii parerea mea si stii ca e de bine. Bravo ca i-ai facut niste poze sa o mai admiram si noi ;)
|
frumoasa masina! felicitari!
totusi...mai merge lasata de spate si pusa o piulita sa faci un pic de camber nu trebe mare...sau freaca la aripi daca o lasi mai jos? |
Quote:
Quote:
si tu sstefan, fara suparare, ai descoperit abia acum 2-3 saptamani cum sa faci un camber si gata, te-ai pus pe dat sfaturi :)) Lasati omu sa se bucure de masina, sa se plimbe linistit fara sa-i frece gumele pe spate ca o lasa mai mult de cur, sau fara sa-i fie frica ca0i fuge de cur in curbe de la camberu' ala mult visat! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si acum ca sa zic pentru toata lumea masina este UNDER CONSTRUCTION asa ca se va mai lucra la ea in functie de timp , dispozitie , stare financiara. Bafta tuturor......:twisted: |
Frumos bre! abea astept sa il vad gata :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning