![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
minim o zi sa luati in considerare in plus...
|
Multumim Gratzian :)
|
Pana la urma ce punem la subjectul mailului?
Gabi spune sa punem doar "ULTIMATE virtual TuningDAYS" Iar Gratzian vrea sa punem si sectiunea si userul de pe forum pt centralizare mai buna.Am trimis odata o lucrare si nu s-a primit.Trimit din nou dar cu ce subj? |
Quote:
PS: a ajuns si mailul tau si esti in lista de confirmare. |
ma bag si yo la 2d non brush...km tarziu dar maine am ceva timp.:D
|
ce se mai aude cu concursul de animatie, cati suntem acolo, sa stiu si eu daca fac ceva, daca o sa am timp,ca la mine o poza ajunge cam pe la 10 ore :) , presupun ca si acolo s-a prelungit termenu pana pe 27,
|
da, exact, si la animatie
din cate stiu, cu tine sunt 3 lucrari la animatie, nu e surprinzator deloc sa mai apara 2 |
Nu uitati sa atasati alaturi de poza modificata si ORIGINALUL ca sa se vada de unde s-a plecat. ;)
|
ms k imi spui acum :)) mai treb sa trimit odata mail si cu originalu ? si dak mai trim un mail c originalu si brushu..... sa pun si freehandu in el sau in altu separat? cum e mai usor pt voi sa le preluati ?
|
Quote:
|
se poate sa ajung si eu pe acolo sambata, o sa venim mai multi probabil ca am imprastiat vestea si s-au aratat multi doritori, dar trebuie gasim locul salonului , ca nu stim prea bine bucurestiul
|
yo duminica :P
|
Quote:
|
@gratian:
am trimis lucrarile, cel putin o mare parte din ele. mai am inca una/doua poze de realizat, daca cumva e ok, le voi putea trimite si pe ele in seara asta/noaptea asta. daca nu se mai primesc, nu e mare pierdere pentru mine, dar te asigur ca sunt destul de speciale si ar fi pacat sa nu fie expuse. ;) astept aici o confirmare daca mai pot trimite completarile (la 3D) in seara asta/noaptea asta. multumesc. ;) |
deci vreau sa spun si eu o chestie .....am spus`o la toate concursurile ...
diplome ....faceti macar concursul asta ca lumea incercati sa mazgaliti niste hartii acolo .... eu mai mult mi-as dori o diploma decat orice altceva ...nush e damblaua mea .... cred ca pentru unii din noi conteaza cel mai mult ..... va rog incercati sa faceti ceva .... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning