![]() |
Re: Vand telefoane mobile noi si folosite. Update zilnic al ofertei!!!
Nokia E50 vandut.
Sony-Ericsson K800i, telefonul arata excelent, nu este blocat in nici o retea, functioneaza ireprosabil si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard - 529 ron |
K800i vandut.
|
NOKIA 1110i STOC 0
Nokia 9300i si NOKIA 6230i VANDUTE. UPDATE 8-10-2007 SIGILATE: Samsung D900i, telefonul este nou, sigilat, lifetimer 00:00, baterie neformatata, functioneaza in orice retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard + CARD 1 Gb - 669 Ron Samsung C140, telefoanele sunt noi, lifetimer 00:00, baterii neformatate, functioneaza in orice retea si sunt insotite de toate accesoriile oferite de producator - 129 Ron FOLOSITE: Nokia E50 metal black, telefonul arata ca nou, nu este blocat in nici o retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard - 499 Ron Lg Chocolate KU580 black (2 Mpx, slot card) MODEL NOU, telefonul arata foarte bine si functioneaza ireprosabil, nu este blocat in nici o retea si este insotit de incarcator si cablu de date - 549 Ron PRET BOMBA !!! Lg Chocolate KG alb, telefonul arata bine, functioneaza ireprosabil, nu este blocat in nici o retea si este insotit de toate acceoriile din pachetul standard - 379 Ron Contact: 0720 007 363 / 0740 242 746 |
double post...sry
|
Nokia N95, MADE IN FINLAND, telefonul arata foarte bine, functioneaza ireprosabil, nu este blocat in nici o retea, si este insotit de cutie, manuale, cd soft, incarcator, cablu de date, casti si card de 128 Mb - 1249 Ron
|
N95 vandut.
|
C140 si LG CHOCO ALB vandute.
D900i ultimele 2 bucati. |
te intereseaza un PocketPc Hp in schimbul unui E50 + o mica diferenta?
motiv: nu e de mine, l-am luat sa vad cum e si m-am plictisit + ca nu am nevoie de toate shmecheriile lui... |
daca pot te ajut sa-l dai momo, dupa cum am spus si la telefon
|
fa-mi si mie rost urgent de un cect p168 dau banu' imediat
|
salut.atunci cand o sa apara n95 8gb si daca o sa faci rost de el,accepti la schimb un n73 Music edition + diferenta din partea mea?ms.salut.
|
kmkz nu vand astfel de telefoane si nici nu am pe cineva de unde sa iau. sry
alex cand o sa pun mana pe unul tu esti primul caruia ii dau PM. N73 ME e ok...facem noi cumva |
LG KU580 vandut.
Sony-Ericsson P990i, telefonul arata excelent, ca nou, nu este blocat in nici o retea si este insotit de toate accesoriile din pachetul standard - 849 Ron |
Quote:
|
vandut si E50
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning